портал в режимі тестування та наповнення
0 800 215 010
Гаряча лінія Мінагрополітики
1545
Урядова гаряча лінія
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні проходить за підтримки експертів ЄС

Опубліковано 22 грудня 2016 року, 16:25

У рамках зустрічі, зокрема, йшлося про поставку обладнання, що здійснюється за кошти ЄС, та проведення комплексного навчання серед фахівців, які працюватимуть із цим обладнанням.

Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа провів зустріч з експертами проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні». Під час зустрічі обговорювалися подальші практичні кроки Держпродспоживслужби та Проекту у рамках міжнародно-технічного співробітництва.

У рамках зустрічі, зокрема, йшлося про поставку обладнання, що здійснюється за кошти ЄС, та проведення комплексного навчання серед фахівців, які працюватимуть із цим обладнанням.

Станом на сьогодні уже відбулося встановлення програмного забезпечення, яке стосується здійснення функцій держнагляду та забезпечення епізоотичного благополуччя. Крім того, виконавцями проекту техдопомоги було розроблено систему дистанційного навчання фахівців Держпродспоживслужби, яке наразі працює в тестовому режимі.

 

Сторони напрацювали короткостроковий план дій та домовилися координувати свої дії для його успішної реалізації.

Більше за темою