Громадськість залучено до кадрового конкурсу у рибний патруль, - Держрибагентство

Опубліковано 22 лютого 2016 року, 14:21

«Прозорість і відкритість – ключові принципи рибного патруля. Всі кандидати отримають посади  виключно на основі результатів, що показали під час конкурсу. Конкурс транслювався он-лайн, на співбесіді були присутні представники 21 громадської організації. Конкурс  проводиться для того, щоб створити новий якісний орган – рибний патруль», - зазначив перший заступник Голови Держрибагентства Павло Гвозденко.

Станом на 19 лютого конкурсна комісія провела  співбесіди із всіма  кандидатами у рибний патруль і переходить до голосуванням по кандидатам як на позиції інспекторського складу Києва та області, так і на посади  керівників управлінь.

Павло Гвозденко  відзначив, що  всі листи-звернення з інформацією щодо кандидатів ретельно перевіряються. Також за прозорою і регламентованою процедурою конкурсу представники громадськості   мали змогу бути особисто присутніми на всіх співбесідах, задати питання кандидатам та висловити  свої оцінку.   Слушні зауваження та рекомендації будуть враховані комісією.

Коментуючи процес відбору керівників територіальних управлінь Павло Гвозденко додав, що для всіх буде встановлено випробувальний термін 6 місяців. Якщо  протягом цього терміну керівник не зможе проявити себе, то буде переглянуто його посадовий рівень, або навіть звільнено.

Нагадаємо, для забезпечення  прозорості  процесу відбору кандидатів  письмовий іспит та  усна співбесіда транслюються он-лайн  на веб-сайті Держрибагентства та  на YouTube. Кожен бажаючий може в режимі реального часу спостерігати за тим, як відбувається відбір. Крім того, Держрибагентство заздалегідь, 19 січня  2016 р. оприлюднило списки кандидатів у рибний патруль у  відкритому доступі і звернулося до  громадськості із проханням дати оцінку кандидатам.

Додатково представники 21 громадської організації, що зареєструвалися для участі у засіданні конкурсної комісії, були запрошені  на співбесіди кандидатів на посади в рибний патруль м. Києва та області, а також на посади  начальників 10 територіальних управлінь України.

За інформацією прес-служби Держрибагентства

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux