портал в режимі тестування та наповнення
Гаряча лінія
1545
Урядова гаряча лінія
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Методики проведення кваліфікаційної експертизи сортів рослин

Опубліковано 13 серпня 2021 року, 14:45

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 21 червня 2016 № 212 "Про затвердження Переліку родів і видів, сорти яких проходять експертизу на придатність сорту для поширення"

Методика проведення кваліфікаційної експертизи сортів рослин на придатність до поширення в Україні. Методи визначення показників якості продукції рослинництва

Методика проведення фiтопатологiчних дослiджень за штучного зараження рослин

Методика проведення експертизи сортів рослин групи декоративних на відмінність, однорідність і стабільність

Методика проведення експертизи сортів рослин групи лікарських та ефіроолійних на відмінність, однорідність і стабільність

Методика проведення експертизи сортів рослин групи лісових на відмінність, однорідність і стабільність

Методика проведення експертизи сортів рослин групи олійних на відмінність, однорідність і стабільність

Методика проведення експертизи сортів рослин групи технічних на відмінність, однорідність і стабільність

Методика проведення експертизи сортів рослин групи зернобобових та круп’яних на відмінність, однорідність і стабільність

Методика проведення експертизи сортів рослин групи зернових, круп'яних та зернобобових на придатність до поширення в Україні

Методика проведення кваліфікаційної експертизи сортів рослин на придатність до поширення в Україні. Загальна частина

Методика проведення ділянкового (ґрунтового) та лабораторного сортового контролю (Post-сontrol)

Методика проведення експертизи сортів рослин групи декоративних, лiкарських та ефiроолiйних, лiсових на придатність до поширення в Україні

Методика проведення експертизи сортів рослин групи кормових та коренеплідних на відмінність, однорідність і стабільність

Методика проведення експертизи сортів рослин групи овочевих, картоплі та грибів на відмінність, однорідність і стабільність

Методика проведення експертизи сортів рослин групи плодових, ягідних, горіхоплідних, субтропічних та винограду на придатність до поширення в Україні

Методика проведення експертизи сортів рослин групи плодових, ягідних, горіхоплідних та винограду на відмінність, однорідність і стабільність

Методика проведення експертизи сортів рослин групи зернових на відмінність, однорідність і стабільність

Методика проведення експертизи сортів рослин картоплі та групи овочевих, баштанних, пряно-смакових на придатність до поширення в Україні

Методика проведення експертизи сортів рослин групи технічних та кормових на придатність до поширення в Україні.pdf

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux