Методики проведення експертизи сортів рослин на відмінність, однорідність і стабільність (ВОС)

Опубліковано 07 травня 2024 року, 10:00

Методика проведення експертизи сортів рослин групи декоративних на відмінність, однорідність і стабільність

Методика проведення експертизи сортів рослин групи овочевих та грибів на відмінність, однорідність і стабільність

Методика проведення експертизи сортів рослин групи плодових, ягідних, горіхоплідних та винограду на відмінність, однорідність і стабільність

Методика визначення відповідності сортів калини звичайної критеріям відмінності, однорідності та стабільності.pdf

Методика визначення відповідності сортів капусти листкової португальської (Brassica oleracea L. var. costata DC.), капусти листкової мозкової (Brassica oleracea) критеріям відмінності, однорідності та стабільності.pdf

Методика визначення відповідності сортів капусти японської (Brassica rapa L. subsp. nipposinica (L. H. Bailey) Hanelt), капусти китайської капусти японської критеріям відмінності, однорідності та стабільності.pdf

Методика визначення відповідності сортів картоплі критеріям відмінності, однорідності та стабільності.pdf

Методика визначення відповідності сортів кипця великоквіткового (Koeleria macrantha (Ledeb.) Schult.) і кипця сизого (Koeleria glauca (Spreng.) DC.) критеріям відмінності, однорідності та стабільності.pdf

Методика визначення відповідності сортів конюшини лучної (червоної) критеріям відмінності, однорідності та стабільності.pdf

Методика визначення відповідності сортів костриці червоної (Festuca rubra L.), костриці овечої (Festuca ovina L.), костриці тонколистої (Festuca filiformis Pourr.), костриці шорстколистої (Festuca) критеріям відмінності, однорідності та стабільності.pdf

Методика визначення відповідності сортів міскантусу гігантського критеріям відмінності, однорідності та стабільності.pdf

Методика визначення відповідності сортів пирію видовженого критеріям відмінності, однорідності та стабільності.pdf

Методика визначення відповідності сортів роду сорго (Sorghum Moench) критеріям відмінності, однорідності та стабільності.pdf

Методика визначення відповідності сортів роду троянди (шипшини) (Rosa L.) критеріям відмінності, однорідності та стабільності.pdf

Методика визначення відповідності сортів роду чебрецю критеріям відмінності, однорідності та стабільності.pdf

Методика визначення відповідності сортів сливи верболистої та її гібридів критеріям відмінності, однорідності та стабільності.pdf

Методика визначення відповідності сортів сої культурної критеріям відмінності, однорідності та стабільності.pdf

Методика проведення експертизи сортів рослин групи зернових на відмінність, однорідність і стабільність.pdf

Методика проведення експертизи сортів рослин групи кормових та коренеплідних на відмінність, однорідність і стабільність.pdf

Методика проведення експертизи сортів рослин групи лікарських та ефіроолійних на відмінність, однорідність і стабільність.pdf

Методика проведення експертизи сортів рослин групи лісових на відмінність, однорідність і стабільність.pdf

Методика проведення експертизи сортів рослин групи олійних на відмінність, однорідність і стабільність.pdf

Методика проведення експертизи сортів рослин групи технічних на відмінність, однорідність і стабільність.pdf

Методика проведення експертизи сортів рослин групи зернобобових та круп’яних  на відмінність, однорідність і стабільність.pdf

Методика визначення відповідності сортів роду бавовник (Gossypium L.) критеріям відмінності, однорідності та стабільності.pdf

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux