Методики проведення кваліфікаційної експертизи сортів рослин

Опубліковано 02 травня 2023 року, 10:00

Методика проведення експертизи сортів рослин групи технічних на відмінність, однорідність і стабільність.pdf

Методика проведення експертизи сортів рослин групи технічних та кормових на придатність до поширення в Україні.pdf

Методика проведення експертизи сортів рослин групи декоративних на відмінність, однорідність і стабільність

Методика проведення експертизи сортів РОСЛИН групи плодових, ягідних, горіхоплідних та винограду на відмінність, однорідність і стабільність

Методика проведення експертизи сортів рослин групи зернобобових та круп’яних на відмінність, однорідність і стабільність

Методика проведення експертизи сортів рослин групи лісових на відмінність, однорідність і стабільність

МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ СОРТІВ РОСЛИН НА ПРИДАТНІСТЬ ДО ПОШИРЕННЯ В УКРАЇНІ

Методика проведення експертизи сортів рослин групи овочевих, картоплі та грибів на відмінність, однорідність і стабільність

Методика проведення кваліфікаційної експертизи сортів рослин на придатність до поширення в Україні.Загальна частина.pdf

Методика проведення експертизи сортів рослин картоплі та групи овочевих, баштанних, пряно-смакових на придатність до поширення в Україні.pdf

Методика проведення експертизи сортів рослин групи зернових на відмінність, однорідність і стабільність.pdf

Методика проведення фiтопатологiчних дослiджень за штучного зараження рослин.pdf

Методика проведення експертизи сортів рослин групи олійних на відмінність, однорідність і стабільність.pdf

Методика проведення експертизи сортів рослин групи плодових, ягідних, горіхоплідних, субтропічних та винограду на придатність до поширення в Україні.pdf

Методика проведення експертизи сортів рослин групи декоративних, лiкарських та ефiроолiйних, лiсових на придатність до поширення в Україні.pdf

МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ЕКСПЕРТИЗИ СОРТІВ РОСЛИН ГРУПИ ЛІКАРСЬКИХ ТА ЕФІРООЛІЙНИХ НА ВІДМІННІСТЬ, ОДНОРІДНІСТЬ І СТАБІЛЬНІСТЬ

МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ЕКСПЕРТИЗИ СОРТІВ РОСЛИН ГРУПИ КОРМОВИХ ТА КОРЕНЕПЛІДНИХ НА ВІДМІННІСТЬ, ОДНОРІДНІСТЬ І СТАБІЛЬНІСТЬ

МЕТОДИКА проведення експертизи сортів рослин групи зернових, круп’яних та зернобобових на придатність до поширення в Україні

Методика визначення відповідності сортів капусти листкової португальської (Brassica oleracea L. var. costata DC.), капусти листкової мозкової (Brassica oleracea L. convar. acephala (DC.) Alef. var. medullosa Thell.), капусти листкової кучеряволистої (Brassica oleracea L. convar. acephala (DC.) Alef. var. sabellica L.), капусти листкової зеленолистої (Brassica oleracea L. convar. acephala (DC.) Alef. var. viridis L.), капусти листкової пальмолистої (Brassica oleracea L. var. palmifolia DC.) критеріям відмінності, однорідності та стабільності

Методика визначення відповідності сортів капусти японської (Brassica rapa L. subsp. nipposinica (L. H. Bailey) Hanelt), капусти китайської × капусти японської (hybrids between Brassica rapa L. Emend. Metzg. ssp. chinensis (L.) Hanelt and Brassica rapa L. subsp. nipposinica (L. H. Bailey) Hanelt), капусти японської × капусти широконосої (hybrids between Brassica rapa L. subsp. nipposinica (L. H. Bailey) Hanelt and Brassica rapa L. subsp. narinosa (L. H. Bailey) Hanelt.), капусти японської × ріпи (hybrids between Brassica rapa L. subsp. nipposinica (L. H. Bailey) Hanelt and Brassica rapa L. subsp. Rapa) критеріям відмінності, однорідності та стабільності

Методика визначення відповідності сортів кипця великоквіткового (Koeleria macrantha (Ledeb.) Schult.) і кипця сизого (Koeleria glauca (Spreng.) DC.) критеріям відмінності, однорідності та стабільності

Методика визначення відповідності сортів костриці червоної (Festuca rubra L.), костриці овечої (Festuca ovina L.), костриці тонколистої (Festuca filiformis Pourr.), костриці шорстколистої (Festuca brevipila R. Tracey), костриці різнолистої (Festuca heterophylla Lam.), костриці несправжньоовечої (Festuca pseudovina Hack. ex Wiesb.), костриці червоної мінливої (Festuca rubra var. commutata Gaudin.), костриці борознистої (Festuca rupicola Heuff.), костриці валіської (Festuca valesiaca Schleinch. ex Gaudin.), костриці червоної червоної (Festuca rubra L. subsp. rubra) критеріям відмінності, однорідності та стабільності

Методика визначення відповідності сортів роду сорго (Sorghum Moench) критеріям відмінності, однорідності та стабільності

Методика визначення відповідності сортів роду троянди (шипшини) (Rosa L.) критеріям відмінності, однорідності та стабільності.pdf

Шкала RHS

Покажчик країн світу відповідно до Національного стандарту України «Коди назв країн світу» (ДСТУ ISO 3166-1:2009)


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux