портал в режимі тестування та наповнення
0 800 215 010
Гаряча лінія
1545
Урядова гаряча лінія
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів
Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08 серпня 2019 № 448

Про затвердження технологічних інструкцій на виробництво виноробної продукції

Відповідно до статті 5 Закону України «Про виноград та виноградне вино», Порядку діяльності Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості, дегустаційної комісії профільної наукової установи, дегустаційної комісії галузевої громадської спілки, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 18 жовтня 2018 року № 495, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31 жовтня 2018 року за   № 1238/32690, враховуючи протокол Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості  від 25 липня 2019 року № 8,

НАКАЗУЮ:


1. Затвердити, що додаються:

1) технологічні інструкції:

на виробництво вина ігристого витриманого брют червоного «АРТВАЙН» («ARTWINE»);

на виробництво вина ігристого брют, напівсухого, напівсолодкого білого «Вазіані» («VAZIANI»);

на виробництво вина ординарного столового сухого рожевого «Сапераві-Піно Нуар Преміум. Азнаурі», «Саперави-Пино Нуар Премиум», «SAPERAVI-PINOT NOIR PREMIUM»;

на виробництво вина ординарного столового сухого білого «Ркацителі-Шардоне Преміум. Азнаурі» («Ркацители-Шардоне Премиум», «RKATSITELI-CHARDONNEY PREMIUM»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Сапераві Преміум. Азнаурі», «Саперави Премиум», «SAPERAVI PREMIUM»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого солодкого червоного «зі смаком прянощів»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого солодкого білого «зі смаком Черешня»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого солодкого червоного «зі смаком Вишня»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого солодкого білого, червоного «зі смаком Слива»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого солодкого білого «зі смаком Персик»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого солодкого білого «зі смаком Кісточка мигдалю»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого солодкого білого «зі смаком Диня»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого солодкого червоного «зі смаком Полуниця»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого солодкого червоного «зі смаком Гранат»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого солодкого червоного «зі смаком Смородина»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого солодкого червоного «зі смаком Малина»;

на виробництво вина ігристого брют білого «Блан де Блан» («Blanc de Blancs»);

на  виробництво коньяку України ординарного п’ять зірочок «Ай-Петрі Grand Reserve» («АЙ-Петри Grand Reserve»);


2) зміни до технологічних інструкцій:

зміна № 2 на виробництво вермуту з коньяком «Смородина»                            ТІ 00011050-658-2009;

зміна № 2 на виробництво вермуту з коньяком «Слива»                            ТІ 00011050-662-2009;

зміна № 2 на виробництво вермуту з коньяком «Полуниця»                            ТІ 00011050-655-2009;

зміна № 2 на виробництво вермуту з коньяком «Персик»                            ТІ 00011050-656-2009;

зміна № 2 на виробництво вермуту з коньяком «Малина»                            ТІ 00011050-653-2009;

зміна № 2 на виробництво вермуту з коньяком «Кава»                             ТІ 00011050-663-2009;

зміна № 2 на виробництво вермуту з коньяком «Журавлина»                            ТІ 00011050-651-2009;

зміна № 2 на виробництво вермуту з коньяком «Горобина»                            ТІ 00011050-652-2009;

зміна № 2 на виробництво вермуту з коньяком «Вишня»                            ТІ 00011050-659-2009;

зміна № 2 на виробництво вермуту з коньяком «Апельсин»                            ТІ 00011050-661-2009;

зміна № 2 на виробництво вермуту з коньяком «Ананас»                            ТІ 00011050-657-2009;

зміна № 2 на виробництво вермуту з коньяком «Абрикос»                            ТІ 00011050-660-2009;

зміна № 2 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, червоного «ОКСАМИТ МАРІНТАЛЬ» ТІ 00011050-772-2009;

зміна № 2 на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого рожевого «МОНТЕ РОЗЕ» ТІ 37471967-815-2016;

зміна № 6 на виробництво коньяку України марочного дуже старого групи «ДС», колекційного «Золотий Дюк» («Золотой Дюк») ТІ У 202.316-99.

3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.


Заступник Міністра                                                                               В. Топчій