портал в режимі тестування та наповнення
0 800 215 010
Гаряча лінія
1545
Урядова гаряча лінія
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів
Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 09 липня 2019 № 366

Про затвердження технологічних інструкцій на виробництво виноробної продукції

Відповідно до статті 5 Закону України «Про виноград та виноградне вино», Порядку діяльності Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості, дегустаційної комісії профільної наукової установи, дегустаційної комісії галузевої громадської спілки, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 18 жовтня 2018 року № 495, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31 жовтня 2018 року за №1238/32690, враховуючи протокол Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості від 13 червня 2019 року № 7,

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити, що додаються:

1) технологічні інструкції:

на виробництво коньяку України марочного старого групи «КС» «Київ» («Киев») колекційного;

на виробництво коньяку України марочного групи «КВ» «АДЖАРИ» («ADJARI»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «РКАЦИТЕЛІ ТАВРІЇ» («RKATSITELI OF TAVRIA»);

на виробництво вина марочного столового сухого червоного «ІНКЕРМАН ГРАНД РЕЗЕРВ Мерло Каберне-Совіньйон» (INKERMAN GRAND RESERVE Merlot Cabernet Sauvignon);

на виробництво вина марочного столового сухого червоного «ІНКЕРМАН ГРАНД РЕЗЕРВ Каберне-Совіньйон Сапераві Мерло» (INKERMAN GRAND RESERVE Cabernet Sauvignon Saperavi Merlot);

на виробництво вина ігристого мускатного солодкого білого «СілверБріз Мускат» («SilverBreeze Muscat»);

на виробництво вина ординарного столового сухого рожевого «ПАВА РОЗЕ» («PAVA ROSE»);

на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого рожевого «ПАВА РОЗЕ» («PAVA ROSE»);

на виробництво вина ординарного витриманого кріпленого десертного спеціального типу солодкого червоного «КАГОР МИЛОСЕРДЯ ТАЇРОВА» («KAGOR CHARITY TAIROVO»);

на виробництво вермуту міцного червоного «КАРПАТСЬКИЙ «ФАЙНА ВИШНЯ»», «CARPATHIAN «FINE CHERRY»;

на виробництво вермуту міцного рожевого «КАРПАТСЬКИЙ «ФАЙНА КЛЮКВА»», «CARPATHIAN «FINE CRANBERRY»;

на виробництво вермуту міцного рожевого «КАРПАТСЬКИЙ «ФАЙНА МАЛИНА»», «CARPATHIAN «FINE RASPBERRY»;

на виробництво вермуту міцного рожевого «КАРПАТСЬКИЙ «ФАЙНА ПОЛУНИЦЯ» «CARPATHIAN  «FINE STRAWBERRY»

на виробництво вермуту міцного рожевого «КАРПАТСЬКИЙ «ФАЙНА СЛИВА»», «CARPATHIAN «FINE PLUM»;

на виробництво вина ординарного витриманого столового спеціального типу сухого червоного «КАРА КЕРМЕН»;

на виробництво вина ординарного столового сухого червоного «Шабський погріб»;

на виробництво вина ординарного столового сухого білого «Шабський погріб»;

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Рислінг Шабо»;

на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого білого «Рислінг Шабо»;

2) зміни до технологічних інструкцій:

№ 1 на виробництво вина ігристого брют, напівсухого, напівсолодкого, солодкого білого «НОМЕ» («NOME») ТІ 37471967-1544-2017;

№ 1 на виробництво вина ігристого напівсолодкого рожевого «Аматті» («Amatti») ТІ 37471967-1547-2017;

№ 1 на виробництво вина ігристого напівсолодкого рожевого «НОМЕ» («NOME») ТІ 37471967-1543-2017;

№ 1 на виробництво вина ігристого брют, напівсухого, напівсолодкого, солодкого білого «Аматті» («Amatti») ТІ 37471967-1546-2017.

2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.


Заступник Міністра                                                                               В. Топчій