портал в режимі тестування та наповнення
0 800 215 010
Гаряча лінія Мінагрополітики
1545
Урядова гаряча лінія
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів
Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 20 червня 2019 № 335

Про затвердження технологічних інструкцій на виробництво виноробної продукції

Відповідно до статті 5 Закону України «Про виноград та виноградне вино», Порядку діяльності Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості, дегустаційної комісії профільної наукової установи, дегустаційної комісії галузевої громадської спілки, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 18 жовтня 2018 року № 495, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31 жовтня 2018 року за №1238/32690, враховуючи протокол дегустаційної комісії виноробної промисловості Галузевої громадської спілки «Асоціація виноградарів та виноробів України» від 15 травня 2019 року № 7, протокол Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості  від 23 травня 2019 року № 6,

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити, що додаються:

1) технологічні інструкції:

на виробництво вина виноградного ароматизованого напівсолодкого червоного «Гранат» (Garnet);

на виробництво вина виноградного ароматизованого міцного білого «ПАР 21» (PAR);

на виробництво вина виноградного ароматизованого міцного червоного «ПАР 21» (PAR);

на виробництво вина виноградного ароматизованого міцного червоного «АХТИАР»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого міцного білого «АХТИАР»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого десертного червоного «ОБРЯДОВЕ»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого десертного червоного «ПРАВОСЛАВНЕ СВЯТО»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого десертного червоного «СОБОРНЕ УКРАЇНСЬКЕ»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «ВИНО ДРАКОНА БІЛЕ» («DRAGON WINE WHITE»);

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «ВИНО ДРАКОНА ЧЕРВОНЕ» («DRAGON WINE RED»);

на виробництво вина ігристого брют, напівсолодкого рожевого «Одеса Престиж» («Одесса Престиж», «Odessa Prestige»);

на виробництво вина ординарного витриманого столового спеціального типу сухого сортового білого «АРБІНА»;

на виробництво вина ординарного столового сухого рожевого «АРТАНІЯ»;

2) зміни до технологічних інструкцій:

№ 2 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «БЛАГОВІСТЬ» ТІ 37471967-1510-2017.

2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.


Заступник Міністра                                                                               В. Топчій