портал в режимі тестування та наповнення
0 800 215 010
Гаряча лінія Мінагрополітики
1545
Урядова гаряча лінія
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів
Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 29 травня 2019 № 278

Про затвердження технологічних інструкцій на виробництво виноробної продукції

Відповідно до статті 5 Закону України «Про виноград та виноградне вино», Порядку діяльності Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості, дегустаційної комісії профільної наукової установи, дегустаційної комісії галузевої громадської спілки, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 18 жовтня 2018 року № 495, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31 жовтня 2018 року за № 1238/32690, та враховуючи протокол Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості від  25 квітня 2019 року № 5,

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити, що додаються:

1) технологічні інструкції:

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Каберне» («Cabernet»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Шардоне» («Chardonnay»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Сухолиманський» («Sukholimanskiy»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Іршаї Олівер» («Irshai Oliver»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Мускат Оттонель» («Muskat Ottonel»);

на виробництво вина ординарного столового сухого червоного «Виногорія червоне купажне» («Vynohoriya red blend»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Одеський чорний» («Odes’kyy chornyy»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Мерло» («Merlot»);

на виробництво вина ординарного кріпленого десертного солодкого білого «Букет Дунаю Винхол Оксамитне»  («Bouquet Danube Vinhol Oksamitne) т.м. «Villa Tinta»;

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Мерло. Ігнатіус»;

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Піно Нуар. Ігнатіус»;

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Рислінг. Ігнатіус»;

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Совіньйон Блан. Ігнатіус»;

на виробництво вина ординарного столового напівсухого червоного «АМБЕР ПІРОСМАНІ» («AMBER PIROSMANI»);

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «АМБЕР ПІРОСМАНІ» («AMBER PIROSMANI»);

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «АМБЕР АЛАЗАНСЬКА ДОЛИНА» («AMBER ALAZANI VALLEY»);

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного  «АМБЕР АЛАЗАНСЬКА ДОЛИНА» («AMBER ALAZANI VALLEY»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Одеський чорний Болград»;

на виробництво вина ординарного столового сухого білого, рожевого, червоного «50-25-25»;

на виробництво коньяку України ординарного «три зірочки «КОБЛЕВО СЕЛЕКСЬОН V. S.»;

на виробництво коньяку України ординарного «чотири зірочки «КОБЛЕВО СЕЛЕКСЬОН V. S. O. P.»;

на виробництво коньяку України ординарного «п’ять зірочок «КОБЛЕВО СЕЛЕКСЬОН V. V. S. O. P.»;

на виробництво коньяку України марочного витриманого вищої якості групи «КВВЯ» «Білозерський X. O.» («BELOZERSCII X. O.»);

на виробництво вина ігристого напівсолокого білого «Мускатне Азнаурі» («MUSCAT AZNAURI»);

2) зміни до технологічних інструкцій:

№ 2 на виробництво шампанського України брют, напівсухого, напівсолодкого «ОРЕАНДА» («OREANDA») ТІ 37471967-1136-2017;

№ 3 на виробництво коньяку України марочного старого групи «КС» «Україна» («Украина») ТІ У 202.315-99;

№ 7 на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого червоного «Ізабелла Болград» («Izabella Bolgrad») ТІ 00032744-1682-2003;

№ 5 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «Болград МУСКАТНЕ СЕЛЕКТ» («Bolgrad MUSCAT SELEСT») ТІ 00011050-1107-2011;

№ 8 на виробництво вина ординарного кріпленого десертного солодкого червоного «Бастардо Болград» («Bastardo Bolgrad») ТІ 00032744-2507-2004;

№ 8 на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого білого «Болград МУСКАТНЕ СЕЛЕКТ» («Bolgrad MUSCAT SELEСT») ТІ 00032744-1723-2003;

№ 4 на виробництво коньяку України ординарного «п’ять зірочок» «КЛИНКОВ V. I. P» («KLINKOV V. I. P») ТІ 37471967-761-2015;

№ 1 на виробництво коньяку України ординарного «три зірочки» «ДОВБУШ» ТІ 37471967-1958-2018;

№ 1 на виробництво коньяку України ординарного «чотири зірочки» «ДОВБУШ» ТІ 37471967-1959-2018;

№ 1 на виробництво коньяку України ординарного «п’ять зірочок» «ДОВБУШ» ТІ 37471967-1960-2018.

2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.


Заступник Міністра                                                                               В. Топчій