портал в режимі тестування та наповнення
0 800 215 010
Гаряча лінія
1545
Урядова гаряча лінія
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів
Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 23 квітня 2019 № 225

Про затвердження технологічних інструкцій на виробництво виноробної продукції

Відповідно до статті 5 Закону України «Про виноград та виноградне вино», Порядку діяльності Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості, дегустаційної комісії профільної наукової установи, дегустаційної комісії галузевої громадської спілки, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 18 жовтня 2018 року № 495, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31 жовтня 2018 року за № 1238/32690, та враховуючи протокол Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості від 28 березня 2019 року № 4,

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити, що додаються:

1) технологічні інструкції:

на виробництво вина виноградного ароматизованого білого «МІКАДО маракуйя»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого білого «МІКАДО лічі»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого білого «МІКАДО манго»;

на виробництво вина виноградного ароматизованого білого «МІКАДО ананас»;

на виробництво коньяку України марочного старого групи «КС» «Азнаурі  ВІНТАЖ» («Азнаури ВИНТАЖ», «Aznauri VINTAGE»);

на виробництво вина ігристого напівсолодкого рожевого «Старий Харків»;

на виробництво вина ігристого напівсолодкого, солодкого червоного «Старий Харків»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «ДРЕВНІЙ ХЕРСОНЕС МУСКАТ»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «АЛАЗАНСЬКА ДОЛИНА 243»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «АЛАЗАНСЬКА ДОЛИНА 379»;

на виробництво вина ординарного столового напівсухого червоного «ПИРОСМАНІ ВИНАЛЬ»;

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Сапераві. Вазіані»;

на виробництво вина ординарного столового напівсухого білого «Піросмані. Вазіані»;

на виробництво вина ординарного столового напівсухого червоного «Піросмані. Вазіані»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Алазанська долина. Вазіані»;

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Ркацителі. Вазіані»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «Алазанська долина. Вазіані»;

2) зміни до технологічних інструкцій:

№ 2 на виробництво шампанського України брют «ОРЕАНДА Кристал Брют» («OREANDA Crystal Brut») ТІ 37471967-1107-2016;

№ 1 на виробництво та розлив коньяків України ТІ У 00011050-15.91.10-4:2008;

№ 8 на виробництво коньяку України ординарного три зірочки «Шабо L. U. X. E» («SHABO L. U. X. E») ТІ 00011050-414-2008;

№ 8 на виробництво коньяку України ординарного п’ять зірочок «Шабо V. S. O. P» («SHABO V. S. O. P») ТІ 00011050-416-2008;

№ 10 на виробництво коньяку України ординарного чотири  зірочки «Шабо 1788» («SHABO 1788») ТІ 00011050-119-2007;

№ 9 на виробництво коньяку України ординарного три зірочки «Шабо V. S.» («SHABO V. S») ТІ 00011050-415-2008;

№ 1 на виробництво шампанського України класичного екстра брют, брют, напівсухого, напівсолодкого «Шабо Класик» («Shabo Classic») ТІ 37471967-328-2014;

№ 1 на виробництво шампанського України екстра брют, брют, екстрасухого, сухого, напівсухого, напівсолодкого, солодкого «Шабо» («Shabo») ТІ 37471967-322-2014;

№ 6 на виробництво вина ігристого екстра брют, брют, екстрасухого, сухого, напівсухого, напівсолодкого, солодкого білого «Мускатне Шабо» («Muscat Shabo») ТІ 37471967-232-2013;

№ 6 на виробництво вина ігристого екстра брют, брют, екстрасухого, сухого, напівсухого, напівсолодкого, солодкого білого, рожевого, червоного «Шабо» ТІ 37471967-233-2013;

№ 3 на виробництво та розлив коньяків України ТІ У 00011050-15.91.10-4:2008.

2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.


Заступник Міністра                                                                               В. Топчій