портал в режимі тестування та наповнення
0 800 215 010
Гаряча лінія
1545
Урядова гаряча лінія
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів
Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 11 березня 2019 № 116

Про затвердження технологічних інструкцій на виробництво виноробної продукції

Відповідно до статті 5 Закону України «Про виноград та виноградне вино», Порядку діяльності Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості, дегустаційної комісії профільної наукової установи, дегустаційної комісії галузевої громадської спілки, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 18 жовтня 2018 року № 495, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31 жовтня 2018 року за №1238/32690, враховуючи протокол дегустаційної комісії виноробної промисловості Галузевої громадської спілки «Асоціація виноградарів та виноробів України» від 21 грудня 2018 року № 1, протоколи Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості  від  20 грудня 2018 року № 17 та від 31 січня 2019 року №1,

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити, що додаються:

1) технологічні інструкції:

на виробництво вина ординарного напівсолодкого білого, рожевого, червоного «ДОННА РОЗА»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Аскано Мускат Біанко» («Askano Muscat Bianco»);

на виробництво вина ординарного сортового столового сухого білого «РКАЦИТЕЛІ» («RKATSITELI»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Шардоне. Сім Емоцій»;

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Сапераві. Сім Емоцій»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Шардоне. Парижанка»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Трамінер. Сім Емоцій»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого «Піно Грі. Сім Емоцій»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого «Мускат. Сім Емоцій»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «Каберне-Мерло. Сім Емоцій»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «Каберне-Совіньйон. Сім Емоцій»;

на виробництво коньяку України марочного групи «КВ» «Жатон Екстра» («Jatone Extra»);

на виробництво коньяку України ординарного «три зірочки» «Болград» («Bolgrad»);

на виробництво коньяку України ординарного «чотири зірочки» «Болград» («Bolgrad»);

на виробництво коньяку України ординарного «п’ять  зірочок» «Болград» («Bolgrad»);

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого «Люстдорф Мускат  Деліс» («Lustdorf Muscat Delice»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Мерло Виноробне господарство Князя П. М. Трубецького» («Мерло «Винодєльчєскоє хазяйство Князя П. Н. Трубєцкаго»);

на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого «БЕЙКУШ СОВІНЬЙОН»;

на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого «БЕЙКУШ РИСЛІНГ»;

на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого «БЕЙКУШ ШАРДОНЕ»;

на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого білого «БЕЙКУШ ШАРДОНЕ-РИСЛІНГ»;

на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового червоного «БЕЙКУШ ПІНО НУАР»;

на виробництво коньяку України ординарного «п’ять зірочок» «Преміум» («Premium»);

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «АЧАРУЛІ» «ACHARULI»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «ДОЛУРІ» «DOLURI»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого «ШАБО МУСКАТНЕ»;

на виробництво вина ординарного столового спеціального типу сухого сортового білого «Ркацителі Шабо по-кахетинськи»;

2) зміни до технологічних інструкцій:

№ 2 на виробництво коньяку України ординарного «чотири зірочки» «БІЛИЙ АІСТ» («БЕЛЫЙ АИСТ») ТІ 37471967-656-2015;

№ 2 на виробництво коньяку України ординарного «п’ять  зірочок» «БІЛИЙ АІСТ» («БЕЛЫЙ АИСТ») ТІ 37471967-1117-2016 ;

№ 2 на виробництво коньяку України ординарного «п’ять  зірочок» «ЧОРНИЙ ЛЕЛЕКА» («ЧЕРНЫЙ АИСТ») («BLACK STORK») («CIGOGNE NOIRE») ТІ 37471967-658-2015;

№ 10 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, червоного «Шабо Мускатне» ТІ 00032744-2276-2004;

№ 2 на виробництво коньяку України ординарного «три зірочки «КОБЛЕВО» («KOBLEVO»)  ТІ 37471967-374-2014;

№ 2 на виробництво коньяку України ординарного «чотири зірочки» «КОБЛЕВО» («KOBLEVO») ТІ 37471967-375-2014;

№ 2 на виробництво коньяку України ординарного «п’ять  зірочок» «КОБЛЕВО» («KOBLEVO») ТІ 37471967-376-2014;

№ 1  на виробництво коньяку України ординарного «три  зірочки» «МКЗ» ТІ 37471967-1772-2018;

№ 1  на виробництво коньяку України ординарного «п’ять  зірочок» «МКЗ» ТІ 37471967-1775-2018;

№ 3 на виробництво коньяку України ординарного «три  зірочки» «КОБЛЕВО РЕЗЕРВ» ТІ 37471967-625-2015;

№ 4 на виробництво коньяку України ординарного «п’ять   зірочок» «КОБЛЕВО РЕЗЕРВ»  ТІ 37471967-626-2015;

№ 2 на виробництво коньяку України ординарного «три   зірочки» «ФРАНЦУЗ»  ТІ 37471967-926-2016;

№ 1 на виробництво коньяку України ординарного «чотири   зірочки» «ФРАНЦУЗ»  ТІ 37471967-1774-2018;

№ 2 на виробництво коньяку України ординарного «п’ять    зірочок» «ФРАНЦУЗ»  ТІ 37471967-927-2016;

№ 1 на виробництво коньяку України ординарного «чотири зірочки» «МКЗ Чорний кіт»  ТІ 37471967-1773-2018;

№ 2 на виробництво коньяку України ординарного «три  зірочки» «Коблево Гранд»  ТІ 37471967-1526-2017;

№ 2 на виробництво коньяку України ординарного «п’ять   зірочок» «Коблево Гранд Резерв»  ТІ 37471967-1527-2017;

№ 3 на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Мерло-Каберне»  ТІ 37471967-1044-2016;

№ 2 на виробництво вина марочного столового сухого сортового червоного «Каберне Качинське»  ТІ 37471967-1096-2016;

№ 2 на виробництво вина марочного столового сухого сортового білого «Перлина Інкерману»  ТІ 37471967-1097-2016;

№ 3 на виробництво вина марочного столового сухого сортового червоного «Каберне Резерв Інкерман» («Cabernet Reserve Inkerman»)ТІ 37471967-1220-2017;

№ 3 на виробництво вина марочного столового сухого сортового червоного «Мерло Резерв Інкерман» («Merlot Reserve Inkerman») ТІ 37471967-1221-2017;

№ 3 на виробництво вина марочного столового сухого сортового червоного «Сапераві Резерв Інкерман» («Saperavi Reserve Inkerman») ТІ 37471967-1398-2017;

№ 2 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, червоного «КРИМСЬКА РИВ’ЄРА» ТІ 37471967-1871-2018;

№ 2 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Вайт Хауз Вайн бай Інкерман» («White House Wine by Inkerman») ТІ 37471967-1873-2018;

№ 2 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого «Розе Хауз Вайн бай Інкерман» («Rose House Wine by Inkerman») ТІ 37471967-1872-2018;

№ 2 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «Ред Хауз Вайн бай Інкерман» («Red House Wine by Inkerman») ТІ 37471967-1874-2018;

№ 4 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Мускатне Качинське» ТІ 37471967-925-2016;

№ 4 на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Мускатне Качинське» ТІ 37471967-1043-2016;

№ 4 на виробництво вина ординарного столового напівсухого білого, рожевого, червоного «Інкерман» ТІ 37471967-1048-2016;

№ 3 на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого «Рислінг Резерв Інкерман» («Riesling Reserve Inkerman») ТІ 37471967-1252-2017;

№ 4 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «Древній Херсонес» ТІ 37471967-1050-2016;

№ 4 на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Шардоне Качинське» ТІ 37471967-1041-2016;

№ 4 на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Шардоне ІНКЕРМАН» («Chardonnay INKERMAN») ТІ 37471967-1040-2016;

№ 4 на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Сапераві ІНКЕРМАН» («Saperavi INKERMAN») ТІ 37471967-1045-2016;

№ 3 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого  «Легенда Інкерману» ТІ 37471967-1049-2016;

№ 4 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «Пінно Гран» ТІ 37471967-919-2016;

№ 2 на виробництво вина ординарного столового напівсухого червоного «ШАТО РУЖ» ТІ 37471967-1876-2018;

№ 1 на виробництво вина ординарного столового напівсухого білого «ШАТО БЛАН» ТІ 37471967-1875-2018;

№ 2 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, рожевого, червоного «БУССО» ТІ 37471967-1870-2018;

№ 4 на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Чорноморська перлина» ТІ 37471967-694-2015;

№ 4 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, червоного «Південна Рив’єра» ТІ 37471967-693-2015;

№ 3 на виробництво вина ординарного міцного спеціального типу портвейн білий, червоний «АЛЬКАДАР» ТІ 37471967-659-2015;

№ 3 на виробництво вина ординарного десертного солодкого білого, червоного «Південний вечір» ТІ 37471967-660-2015;

№ 4 на виробництво вина ординарного столового сухого червоного «Рубін Херсонеса» ТІ 37471967-1042-2016;

№ 4 на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Каберне Інкерман» («Caberne Inkerman») ТІ 37471967-1046-2016;

№ 3 на виробництво вина ординарного столового напівсухого білого «Рислінг Інкерман» («Riesling Inkerman») ТІ 37471967-1047-2016;

№ 3 на виробництво шампанського України спеціального брют, сухого, напівсухого, напівсолодкого, солодкого «ЗОЛОТА КОРОНА» («GOLDEN CROWN») ТІ 00011050-638-2009.

2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.


Заступник Міністра                                                                               В. Топчій