портал в режимі тестування та наповнення
0 800 215 010
Гаряча лінія Мінагрополітики
1545
Урядова гаряча лінія
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів
Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 27 березня 2019 № 161

Про затвердження технологічних інструкцій на виробництво виноробної продукції

Відповідно до статті 5 Закону України «Про виноград та виноградне вино», Порядку діяльності Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості, дегустаційної комісії профільної наукової установи, дегустаційної комісії галузевої громадської спілки, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 18 жовтня 2018 року № 495, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31 жовтня 2018 року за № 1238/32690 та враховуючи протокол Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості від 28 лютого 2019 року № 2,

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити, що додаються:

технологічні інструкції:

на виробництво вина слабогазованого сухого білого «ПАВА ЯСКРАВА ПІНО ГРІ» («PAVA ЯСКРАВА PINOT GRIS»);

на виробництво вина слабогазованого  напівсолодкого рожевого «ПАВА ЯСКРАВА ПІНО НУАР» («PAVA ЯСКРАВА PINOT NOIR»);

на виробництво вина слабогазованого напівсолодкого білого «ПАВА ЯСКРАВА МУСКАТ» («PAVA ЯСКРАВА MUSCAT»);

на виробництво вина ординарного столового сухого білого «Саванелі. Азнаурі» («Саванели. Азнаури») («Savaneli. Aznauri»);

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого «Мускатне. Вино для друзів»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Мускатне. Вино для друзів»;

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Сапераві. Вино для друзів»;

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Каберне. Вино для друзів»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «Каберне-Совіньйон. Вино для друзів»;

на виробництво вина ординарного столового напівсухого білого «Совіньйон. Вино для друзів»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Шардоне. Вино для друзів»;

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Гевюрцтрамінер» («Gewürztraminer») т. м. «Villa Tinta»;

на виробництво вина ординарного столового напівсухого білого «Трамінер Спешиал» («Traminer Special»);

на виробництво вина ординарного столового сухого білого «АЛ’ПІНО СПЕШИАЛ» («AL’PINO SPECIAL»);

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого «Москато Спешиал» («Moscato Special»);

на виробництво вина ординарного столового напівсухого рожевого «Трамінер Розе Спешиал» («Traminer Rose Special»);

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Шанталь де Блан»;

на виробництво вина ординарного столового напівсухого білого «Трамінер Роял»;

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Одеський чорний. Агро-Юг»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого «Ізабелла де Роса»;

на виробництво вина ароматизованого напівсолодкого червоного «ТІЦІАНО Гранат» («TIZIANO Pomegranate»);

на виробництво вина ароматизованого напівсолодкого білого «ТІЦІАНО Диня» («TIZIANO Muskmelon»);

на виробництво вина ароматизованого напівсолодкого червоного «ТІЦІАНО Малина» («TIZIANO Raspberry»);

на виробництво вина ароматизованого напівсолодкого червоного «ТІЦІАНО Вишня» («TIZIANO Cherry»);

на виробництво вина ароматизованого напівсолодкого білого «ТІЦІАНО Манго» («TIZIANO Mango»);

на виробництво вина ароматизованого напівсолодкого білого «ТІЦІАНО Персик» («TIZIANO Peach»);

на виробництво вина ароматизованого напівсолодкого білого «ТІЦІАНО Чайна троянда» («TIZIANO Tea rose»);

на виробництво вина ароматизованого напівсолодкого червоного «ТІЦІАНО Шоколад» («TIZIANO Chocolate»);

на виробництво вина ароматизованого напівсолодкого білого «ТІЦІАНО Біла слива» («TIZIANO White plum»);

на виробництво вина ароматизованого напівсолодкого червоного «ТІЦІАНО Чорна смородина» («TIZIANO Black currant»);

на виробництво вина ароматизованого напівсолодкого червоного «ТІЦІАНО Червона слива» («TIZIANO Red plum»);

на виробництво вина ароматизованого напівсолодкого червоного «ТІЦІАНО Полуниця» («TIZIANO Strawberry»);

зміни до технологічних інструкцій:

№ 1 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого «Шабо» ТІ 37471967-1803-2018;

№ 1 на виробництво вина ігристого напівсолодкого червоного «ОРЕАНДА» («OREANDA») ТІ 37471967-1109-2016;

№ 2 на виробництво шампанського України напівсолодкого «ОРЕАНДА Семі-Світ» («OREANDA Semi-Sweet») ТІ 37471967-1108-2016;

№ 2 на виробництво шампанського України солодкого «ОРЕАНДА ГОЛД» («OREANDA GOLD») ТІ 37471967-1137-2017;

№ 3 на виробництво коньяку України ординарного «три зірочки» «Потьомкін Таврійський» ТІ 00011050-996-2010;

№ 4 на виробництво коньяку України ординарного «чотири зірочки» «Потьомкін Таврійський» ТІ 00032744-3766-2005;

№ 3 на виробництво коньяку України ординарного «п’ять зірочок» «Потьомкін Таврійський» ТІ 00011050-995-2010;

№ 1 на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого рожевого «МОНТЕ РОЗЕ» ТІ 37471967-815-2016;

№ 1 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, рожевого «Мускат Коктебель» ТІ 37471967-1301-2016;

№ 1 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «Бастардо Коктебель» ТІ 37471967-1301-2016;

№ 3 на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого червоного «МОНТЕ РУЖ» ТІ 00011050-1040-2010;

№ 3 на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого білого «МОНТЕ БЛАН» ТІ 00011050-1031-2010;

№ 1 на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого рожевого «МОНТЕ РОЗЕ» ТІ 37471967-815-2016;

№ 1 на виробництво коньяку України ординарного «три зірочки» «Легард V. S.» («Legard V. S.») ТІ 37471967-1485-2017;

№ 1 на виробництво коньяку України ординарного «чотири зірочки» «Легард V. S. O. P.» («Legard V. S. O. P.») ТІ 37471967-1486-2017;

№ 1 на виробництво коньяку України ординарного «п’ять зірочок» «Легард V. V. S. O. P.» («Legard V.V. S. O. P.») ТІ 37471967-1487-2017;

№ 1 по виробництву вина ординарного сортового столового сухого білого «РИСЛІНГ» ТІ У 18.8192-2000;

№ 1 по виробництву вина ординарного сортового столового сухого білого «СОВІНЬЙОН» ТІ У 18.7949-2000;

№ 1 по виробництву вина ординарного сортового столового сухого червоного «КАБЕРНЕ» ТІ У 18.7950-2000;

№ 1 по виробництву вина ординарного сортового столового сухого червоного «МЕРЛО» ТІ У 18.7984-2000;

№ 1 по виробництву вина ординарного сортового столового сухого білого «ШАРДОНЕ» ТІ У 18.8492-2001;

№ 1 на виробництво ординарних столових напівсухих та напівсолодких вин ТІ У 00011050-15.93.12-2:2008;

№ 1 на виробництво ординарних столових сухих вин ТІ У 00011050-15.93.12-1:2008;

№ 1 на виробництво шампанського України ТІ У 00011050-15.93.11-4:2009;

№ 1 на виробництво вин ігристих ТІ У 00011050-15.93.11-3:2009;

№ 3 на виробництво вина ігристого напівсолодкого мускатного білого «Інкерман» ТІ 37471967-221-2013;

№ 4 на виробництво вермуту сухого, міцного, десертного білого, рожевого «Маренго» ТІ 00011050-925-2010;

№1 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, рожевого, червоного «АКВАРУЛІ «KOLKHETI» («AKVARULI «KOLKHETI») («აკვარული «კოლხეტი») («АКВАРУЛИ «KOLKHETI») ТІ 37471967-1404-2017;

№1 на виробництво вина ординарного столового  сухого сортового червоного «КАБЕРНЕ «KOLKHETI» («კაბერნე «კოლხეტი») («CABERNET «KOLKHETI») ТІ 37471967-1409-2017;

№1 на виробництво вина ординарного столового  сухого сортового червоного «САПЕРАВІ «KOLKHETI» («SAPERAVI «KOLKHETI») («საფერავი «კოლხეტი») («САПЕРАВИ «KOLKHETI») ТІ 37471967-1408-2017;

№1 на виробництво вина ординарного столового  сухого сортового червоного «МЕРЛО «KOLKHETI» («მერლი «კოლხეტი»)  («MERLOT «KOLKHETI») ТІ 37471967-1403-2017;

№1 на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «ШАРДОНЕ «KOLKHETI» («შარდონე «კოლხეტი») («CHARDONNAY «KOLKHETI») ТІ 37471967-1402-2017;

№1 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, червоного «ПІРОСМАНІ «KOLKHETI» («PIROSMANI «KOLKHETI») («ფიროსმანის «კოლხეტი») («ПИРОСМАНИ «KOLKHETI») ТІ 37471967-1401-2017;

№1 на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «РКАЦИТЕЛІ «KOLKHETI» «RKATSITELI «KOLKHETI») («რქაწითელი «კოლხეტი») («РКАЦИТЕЛИ «KOLKHETI») ТІ 37471967-1410-2017;

№1 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, рожевого, червоного «ЛАГАДЕШІ «KOLKHETI» («LAGADESHI «KOLKHETI») («ლაგოდეშე «კოლხეტი») («ЛАГАДЕШИ «KOLKHETI») ТІ 37471967-1405-2017;

№1 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, рожевого, червоного «KOLKHETI» («კოლხეტი») («КОЛХЕТИ) ТІ 37471967-1399-2017;

№1  на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, червоного  «АЛАЗАНСЬКА ДОЛИНА «KOLKHETI» («ALAZANI VALLEY «KOLKHETI») («ალაზნის ველის «კოლხეტი») («АЛАЗАНСКАЯ ДОЛИНА «KOLKHETI») ТІ 37471967-1400-2017;

№1 на виробництво вина ординарного столового сухого білого, рожевого, червоного «KOLKHETI» («კოლხეტი») («КОЛХЕТИ») ТІ 37471967-1406-2017;

№ 1 на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Аліготе Бессарабі» («Алиготе Бессараби») («Aligote Bessarabi») ТІ 37471967-1062-2016;

№ 1 на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Каберне Бессарабі» («Каберне Бессараби») («Cabernet Bessarabi») ТІ 37471967-1065-2016;

№ 1 на виробництво вина ординарного столового  сухого сортового червоного «Мерло Бессарабі» («Мерло Бессараби») («Merlot Bessarabi») ТІ 37471967-1063-2016;

№1 на виробництво вина ординарного столового  сухого сортового червоного «Одеський чорний Бессарабі» («Одесский чёрный Бессараби») («Odesa blak Bessarabi») ТІ 37471967-1066-2016;

№ 1 на виробництво вина ординарного столового  сухого сортового червоного «Сапераві Бессарабі» («Саперави Бессараби») («Saperavi Bessarabi») ТІ 37471967-1064-2016;

№ 1 на виробництво вина ординарного столового  сухого сортового білого «Совіньйон Бессарабі» («Совиньон Бессараби») («Sauvignon Bessarabi») ТІ 37471967-1060-2016;

№ 1 на виробництво вина ординарного столового  сухого сортового білого «Шардоне Бессарабі» («Шардоне Бессараби») («Chardonney Bessarabi») ТІ 37471967-1061-2016;

№ 1 по виробництву вина ординарного кріпленого міцного спеціального типу білого «МАДЕРА» ТІ У 18.8295-2001;

№ 1 по виробництву вина ординарного кріпленого десертного спеціального типу солодкого червоного «КАГОР УКРАЇНСЬКИЙ»;

№ 4/3 по виробництву вина ординарного столового сухого сортового білого «СОВІНЬЙОН» ТІ У 18.7949-2000;

№ 4/2 по виробництву вина ординарного столового сухого сортового білого «ШАРДОНЕ» ТІ У 18.8492-2001;

№ 4/3 по виробництву вина ординарного столового сухого сортового червоного «КАБЕРНЕ» ТІ У 18.7950-2000.

2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра В. Топчія.


В. о. Міністра                                                                               О. Трофімцева