портал в режимі тестування та наповнення
0 800 215 010
Гаряча лінія
1545
Урядова гаряча лінія
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів
Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10 травня 2018 № 239

"Про затвердження технологічних інструкцій на виробництво виноробної продукції"

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

 

 

НАКАЗ

 

 

10 травня 2018 року                                                                                     Київ                                                                                                      № 239

 

 

Про затвердження технологічних інструкцій

на виробництво виноробної продукції

 

Відповідно до статті 5 Закону України «Про виноград та виноградне вино», Положення про Центральну галузеву дегустаційну комісію виноробної промисловості, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 22 січня 2013 року № 28, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 06 лютого 2013 року за № 221/22753, враховуючи протокол Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості від 30 березня 2018 року № 4,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити, що додаються:

 1) технологічні інструкції:

 на виробництво коньяку України марочного групи «КВВЯ» «Жатон Екселент» («Jatone Excellent»);

на виробництво бренді виноградного витриманого «Одеса V.V.S.O.P.» («Odessa V.V.S.O.P.»);

на виробництво бренді виноградного ординарного «Одеса Де Люкс» («Odessa De Luxe»);

на виробництво вина виноградного слабогазованого напівсолодкого білого «Фруттоліно» («Fruttolino»);

 на виробництво вина виноградного слабогазованого напівсолодкого рожевого «Фруттоліно» («Fruttolino»);

на виробництво вина виноградного слабогазованого напівсолодкого червоного «Фруттоліно» («Fruttolino»);

на виробництво вина слабогазованого напівсолодкого білого, рожевого, червоного «ФРАТЕЛЛІ ЛАВ» («FRATELLI LOVE»);

на виробництво вина слабогазованого напівсолодкого білого «ФРАТЕЛЛІ ФРІЗЗАНТЕ ФРАГОЛІНО» («FRATELLI FRIZZANTE FRAGOLINO»);

на виробництво вермуту лікерного білого «ФРАТЕЛЛІ АРАНЧІОЛЛО» («FRATELLI ARANCIOLLO»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «ШАРДОНЕ» («Chardonnay») т.м. Villa Tinta;

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Совіньйон Блан» («Sauvignon Blanc» «Совиньон Блан») т.м.Villa Tinta;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Тінта Бланко» («Tinta Blanco»);

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Тінта Мускато» («Tinta Muscato», «Тинта Мускато»);

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого «Тінта Розе» («Tinta Rose», «Тинта Розе»);

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «Тінта Барокко» («Tinta Barocco», «Тинта Барокко»);

на виробництво коньяку України марочного групи «КС» колекційного «Алекс Чорний Діамант» («Alexx Black Diamond»);

на виробництво вина ординарного столового спеціального типу сухого сортового білого «Шардоне Шабо кахетинського типу»;

 на виробництво вина ординарного столового спеціального типу сухого сортового білого «Шардоне Шабо по-кахетинськи»;

на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового червоного «Каберне Шабо Гран Крю» («Cabernet Shabo Grand Cru»);

на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового червоного «Мерло Шабо Гран Крю» («Merlot Shabo Grand Cru»);

на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого «Тельті-Курук Шабо Гран Крю» («Telti-Kuruk Shabo Grand Cru»);

на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого «Шардоне Шабо Гран Крю» («Chardonnay Shabo Grand Cru»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Совіньйон Блан Гранд Резерв Шабо» («Sauvignon Blanс Grandе Reserve Shabo»);

на виробництво вина ординарного столового сухого білого «Шардоне-Совіньйон Блан Гранд Резерв Шабо» («Chardonnay-Sauvignon Blanс Grandе Reserve Shabo»);

на виробництво вина ординарного столового сухого білого «Шардоне-Рислінг Гранд Резерв Шабо» («Chardonnay-Riesling Grandе Reserve Shabo»);

на виробництво вина ординарного столового сухого білого «Шардоне-Совіньйон Блан-Піно-Блан Гранд Резерв Шабо» («Chardonnay-Sauvignon Blanc-Pinot-Blanc Grandе Reserve Shabo»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Піно Гріджіо Гранд Резерв Шабо» («Pinot Grigio Grande Reserve Shabo»);

 на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Піно Грі»;

 на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Піно Гріджіо»;

 на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Ла Фамілія Делікато»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого «Ла Фамілія Делікато»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «Ла Фамілія Делікато»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Мускатне»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого «Мускатне»;

 

 2) зміни до технологічних інструкцій:

№ 6 до технологічної інструкції на виробництво бренді виноградного ординарного «Одеса V.S.» (Brandy «OdessaV.S.») ТІ 00011050-1204-2011;

№ 1 до технологічної інструкції на виробництво коньяку України ординарного три зірочки «Ай-Петрі V.S.» («Ай-Петри V.S.») ТІ 37471967-194-2013;

№ 1 до технологічної інструкції на виробництво коньяку України ординарного чотири зірочки «Ай-Петрі V.S.О.Р.» («Ай-Петри V.S.О.Р.») ТІ 37471967-195-2013;

 № 1 до технологічної інструкції на виробництво коньяку України ординарного п’ять зірочок «Ай-Петрі» ТІ 37471967-1226-2011;

 № 1 до технологічної інструкції на виробництво напою винного рожевого «НАОМІ Мускат Босі» («NAOMI Muscat Boshi») ТІ 37471967-1661-2018;

 № 1 до технологічної інструкції на виробництво напою винного рожевого «НАОМІ Мускат Бове» («NAOMI Muscat Bove») ТІ 37471967-1662-2018;

№ 1 до технологічної інструкції на виробництво напою винного білого «НАОМІ зелений чай» ( «NAOMI green tea» ) ТІ 37471967-940-2016;

№ 1 до технологічної інструкції на виробництво напою винного рожевого «НАОМІ ягоди годжі та імбир» («NAOMI goji berries and ginger») ТІ 37471967-631-2015;

№ 2 до технологічної інструкції на виробництво напою винного червоного «НАОМІ гранат» ( «NAOMI garnet») ТІ 37471967-389-2014;

№ 3 до технологічної інструкції на виробництво напою винного червоного «НАОМІ червона слива» (NAOMI red plum») ТІ 37471967-132-2012;

№ 3 до технологічної інструкції на виробництво напою винного білого «НАОМІ біла слива» («NAOMI white plum») ТІ 37471967-131-2012;

№ 1 до технологічної інструкції на виробництво шампанського України брют, напівсолодкого, солодкого «Одеса» («Одесса», «Odessa») ТІ 31274359-1574-2018;

№ 1 до технологічної інструкції на виробництво шампанського України брют, напівсолодкого, солодкого «Одеса Престиж» («Одесса Престиж», «Odessa Prestige») ТІ 31274359-1578-2018;

№ 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ігристого напівсолодкого рожевого «Одеса» («Одесса», «Odessa») ТІ 31274359-1576-2018;

№ 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ігристого брют, напівсолодкого, солодкого білого «Київ Преміум» («Киев Премиум», «KIEV Premium») ТІ 31274359-1580-2018;

№ 5 до технологічної інструкції на виробництво коньяку України марочного групи «КС» «Алекс Чорний Діамант» («Alexx Black Diamond») ТІ 00011050-171-2007;

№ 4 до технологічної інструкції на виробництво вин ігристих ТІ 00011050-15.93.11-3:2009;

№ 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого червоного «Пікнік «Колоніст» ТІ 37471967-1633-2018;

№ 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового рожевого «Піно розе Коблево» ТІ 37471967-349-2014;

№ 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ігристого брют, солодкого білого «Ла Феста» («La Festa») ТІ 31274359-1652-2018.

2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Перший заступник Міністра                                                                                                                                    М. Мартинюк