портал в режимі тестування та наповнення
0 800 215 010
Гаряча лінія
1545
Урядова гаряча лінія
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів
Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 29 січня 2018 № 38

"Про затвердження технологічних інструкцій на виробництво виноробної продукції"

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

 

 

НАКАЗ

 

 

29 січня 2018 року                                                                                     Київ                                                                                                      № 38

Про затвердження технологічних інструкцій

на виробництво виноробної продукції

 

Відповідно до статті 5 Закону України «Про виноград та виноградне вино», Положення про Центральну галузеву дегустаційну комісію виноробної промисловості, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 22 січня 2013 року № 28, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 06 лютого 2013 року за № 221/22753, враховуючи протокол Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості від 21 грудня 2017 року № 23,

 

НАКАЗУЮ:

 

 1. Затвердити, що додаються:

 1) технологічні інструкції:

 на виробництво вина ігристого рожевого брют, напівсухого, напівсолодкого, солодкого «Амбер Піно Фран» (brut, semi-dry, semi-sweet, sweet «Amber Pinot frang»);

 на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого напівсолодкого білого «АССО МАСТІ» (СЛИВА) «ASSO MASTI» (PLUM);

на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого напівсолодкого білого «АССО МАСТІ» (ЯБЛУКО) «ASSO MASTI» (APPLE);

 на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого напівсолодкого білого «АССО МАСТІ» (МАНГО) «ASSO MASTI» (MANGO);

 на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого напівсолодкого білого «АССО МАСТІ» (ГРУША) «ASSO MASTI» (PEAR);

на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого напівсолодкого білого «АССО МАСТІ» (АНАНАС) «ASSO MASTI» (PINEAPPLE);

на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого напівсолодкого білого «АССО МАСТІ» (АБРИКОС) «ASSO MASTI» (APRICOT);

на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого напівсолодкого білого «АССО МАСТІ» (ВИНОГРАД) «ASSO MASTI» (GRAPES);

на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого напівсолодкого червоного «АССО МАСТІ» (ГОДЖІ) «ASSO MASTI» (GOJI);

на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого напівсолодкого червоного «АССО МАСТІ» (ГРЕЙПФРУТ) «ASSO MASTI» (GRAPEFRUIT);

на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого напівсолодкого червоного «АССО МАСТІ» (ПОЛУНИЦЯ) «ASSO MASTI» (STRAWBERRY);

на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого напівсолодкого червоного «АССО МАСТІ» (ВИШНЯ) «ASSO MASTI» (CHERRY);

на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого напівсолодкого червоного «АССО МАСТІ» (ОЖИНА) «ASSO MASTI» (DEWBERRY);

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «Бастардо Вайнері Спешиал» («Bastardo Winery Special»);

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «ПІНО ГРІ ПІВДЕННИЙ»;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, рожевого, червоного «ШАТО МЕРСІ» («SHATO MERCI»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «СОВІНЬЙОН ВІНАЛЬ»;

на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого білого «СОВІНЬЙОН ВІНАЛЬ»;

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Каберне. Каледонія» («Cabernet. Caledonia»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Мерло. Каледонія» («Merlot. Caledonia»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Піно Нуар. Каледонія» («Pinot Noir. Caledonia»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Совіньйон. Каледонія» («Sauvignon. Caledonia»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Шардоне. Каледонія» («Chardonnay. Caledonia»);

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового рожевого «Піно Нуар. Каледонія» («Pinot Noir. Caledonia»);

на виробництво вина ординарного столового витриманого сухого сортового білого «Шардоне Резерв. Каледонія» («Chardonnay Reserve. Caledonia»);

на виробництво вина ординарного столового витриманого сухого сортового червоного «Каберне Резерв. Каледонія» («Cabernet Reserve. Caledonia»);

на виробництво шампанського України брют, напівсолодкого, солодкого «Одеса» («Одесса», «Odessa»);

на виробництво вина ігристого напівсолодкого мускатного білого «Одеса» («Одесса», «Odessa»);

на виробництво вина ігристого напівсолодкого рожевого «Одеса» («Одесса», «Odessa»);

на виробництво вина ігристого напівсолодкого червоного «Одеса» («Одесса», «Odessa»);

на виробництво шампанського України брют, напівсолодкого, солодкого «Одеса Престиж» («Одесса Престиж», «Odessa Prestige»);

на виробництво вина ігристого напівсолодкого червоного «Одеса Престиж» («Одесса Престиж», «Odessa Prestige»);

на виробництво вина ігристого брют, напівсолодкого, солодкого білого «Київ Преміум» («Киев Премиум», «KIEV Premium»);

на виробництво вина ігристого брют, напівсолодкого рожевого «Київ Преміум» («Киев Премиум», «KIEV Premium»);

на виробництво напоїв винних слабоалкогольних ігристих: солодкого рожевого з натуральним ароматизатором полуниця «Наш Київ» (Nash Kyiv, Nash Kiev) лайт (light), еір (air);

2) зміни до технологічних інструкцій:

зміна № 5 до технологічної інструкції на виробництво коньяку України ординарного «три зірочки» «Чорноморський 3 зірочки» («Черноморский 3 звездочки») ТІ 00011050-627-2009;

зміна № 6 до технологічної інструкції на виробництво коньяку України ординарного «п’ять зірочок» «Чорноморський 5 зірочок» («Черноморский 5 звездочек») ТІ 00011050-629-2009;

зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина виноградного слабогазованого напівсолодкого рожевого «Фантіно Фрізанте Росато» ТІ 37471967-1529-2017;

зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина виноградного слабогазованого напівсолодкого білого «Фантіно Фрізанте Бьянко» ТІ 37471967-1530-2017;

зміна №1 до технологічної інструкції на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого білого з натуральним ароматизатором мускату «Пірло» (Мускат) «Pirlo» (Muscat) ТІ 37471967-1475-2017;

зміна №1 до технологічної інструкції на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого білого з натуральним ароматизатором сливи «Пірло» (Слива) «Pirlo» (Plum) ТІ 37471967-1477-2017;

зміна №1 до технологічної інструкції на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого білого з натуральним ароматизатором абрикосу «Пірло» (Абрикос) «Pirlo» (Apricos) ТІ 37471967-1478-2017;

зміна №1 до технологічної інструкції на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого червоного з натуральним ароматизатором смородини «Пірло» (Смородина) «Pirlo» (Gurrant) ТІ 37471967-1480-2017;

зміна №1 до технологічної інструкції на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого червоного з натуральним ароматизатором вишні «Пірло» (Вишня) «Pirlo» (Cherry) ТІ 37471967-1481-2017;

зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво ординарних столових напівсухих та напівсолодких вин ТІ У 00011050-15.93.12-2:2008;

зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво ординарних столових сухих вин ТІ У 00011050-15.93.12-1:2008;

зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво та розлив коньяків України ТІ У 00011050-15.91.10-4:2008.

 2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Перший заступник Міністра                                                                                                                                                              М. Мартинюк