портал в режимі тестування та наповнення
0 800 215 010
Гаряча лінія Мінагрополітики
1545
Урядова гаряча лінія
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Виробництво соняшникової олії збільшилося на 50%

Опубліковано 24 лютого 2017 року, 15:15

Також, за опублікованою інформацією, серед лідерів зростання - свіже м'ясо великої рогатої худоби: вироблено 4,2 тисячі тонн (173,6% до січня 2016). Крім того, збільшилося виробництво замороженого м'яса великої рогатої худоби до 1,2 тисячі тонн (158,7% до січня 2016), свіжого м'яса птиці до 73 тисяч тонн (129,8% до січня 2016) та консервованих натуральних овочів до 1,7 тисячі тонн (126,5% до січня 2016).

За даними Державної служби статистики, у січні 2017 року вироблено 476 тисяч тонн соняшникової олії, що у порівнянні з січнем 2016 року більше на 50,9%. У минулому році було вироблено 4,4 млн тонн соняшникової олії, що склало 120,2% до виробництва 2015 року.

Також, за опублікованою інформацією, серед лідерів зростання - свіже м'ясо великої рогатої худоби: вироблено 4,2 тисячі тонн (173,6% до січня 2016). Крім того, збільшилося виробництво замороженого м'яса великої рогатої худоби до 1,2 тисячі тонн (158,7% до січня 2016), свіжого м'яса птиці до 73 тисяч тонн (129,8% до січня 2016) та консервованих натуральних овочів до 1,7 тисячі тонн (126,5% до січня 2016).

У загальному підсумку січневий показник виробництва харчової промисловості склав 108,1% до відповідного періоду 2016 року.

Проте, традиційно, у порівнянні із груднем 2016 року, у переробці харчових продуктів спостерігався певний спад, що обумовлено новорічними святами та сезонним фактором.

 

Прес-служба Мінагрополітики