«Серед вас немає випадкових людей», - Тарас Кутовий привітав рибний патруль

Опубліковано 10 липня 2016 року, 16:04

Після вітального слова Тарас Кутовий, разом з патрульними проінспектував акваторію Канівського водосховища. «Коли приймаєш рішення, потрібно відчувати те, чим ти оперуєш. Сьогодні ми дивилися, як насправді виглядає ця робота», - прокоментував журналістам своє рішення долучитися до патрулювання очільник Мінагрополітики.

Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий привітав рибний патруль Київщини з Днем рибалки. «Ми в вас віримо, серед вас немає випадкових людей. Приємно відзначити, що тут усі за покликом», - сказав Міністр, вітаючи співробітників рибного патрулю. 

Після вітального слова Тарас Кутовий, разом з патрульними проінспектував акваторію Канівського водосховища. «Коли приймаєш рішення, потрібно відчувати те, чим ти оперуєш. Сьогодні ми дивилися, як насправді виглядає ця робота», - прокоментував журналістам своє рішення долучитися до патрулювання очільник Мінагрополітики. Під час патрулювання Міністр особисто ознайомився із роботою рибоохоронного патруля Київщини і долучився до спілкування патрульних із рибалками. За словами Міністра, йому було дуже приємно відзначити, що рибалки тепло і позитивно ставляться до рибоохоронців. «Це значить що люди порядні, нормально працюють, це дуже важливо», - говорить Кутовий.

Нагадаємо, рибоохоронний патруль Київщини розпочав свою роботу 16 червня. Це пілотний проект Держрибагентства із реформування системи охорони водних біоресурсів України за системою контролю європейського рівня. У складі патруля 42 чоловіки і 3 жінки. Середній вік патрульних - 34 роки. Конкурсний відбір до лав патрулю передбачав перевірку фізичної підготовки, психологічне тестування та іспити з теоретичної підготовки. 1 липня патрульні завершили спільні навчання із Директоратом з питань рибальства Королівства Норвегія, а вже з 11 по 15 липня пройдуть навчальний курс у спеціалістів Департаменту рибного господарства Литви. Держрибагентство розраховує отримати 15 млн грн з державного бюджету на оснащення рибного патруля новими човнами і обладнанням, зокрема безпілотниками. Відповідне рішення повинна прийняти Верховна Рада.

 

 

 

Прес-служба Мінагрополітики

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux