Проект ЄС щодо вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні підбив підсумки роботи за півроку

Опубліковано 19 квітня 2019 року, 12:25

У Держпродспоживслужбі відбулося засідання Наглядової ради проекту Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» під головуванням очільника відомства Володимира Лапи.

Участь у заході взяли представники Мінагрополітики, Держпродспоживслужби, Міністерства охорони здоров’я України, Державної фіскальної служби та Проекту ЄС.

Так, під час заходу було розглянуто та ухвалено протокол десятого засідання Наглядової ради і піврічний звіт про впровадження Проекту.

Також учасники обговорили основні питання щодо поточного співробітництва та окреслені пріоритети на майбутнє. Зокрема, йшлося про стан розробки підзаконних актів і законопроекту «Про ветеринарну медицину», результатів проведення системи дистанційного навчання для фахівців Держпродспоживслужби, хід впровадження електронної системи тощо.

Прес-служба Держпродспоживслужби

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux