портал в режимі тестування та наповнення
0 800 215 010
Гаряча лінія
1545
Урядова гаряча лінія
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проект ЄС щодо вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні підбив підсумки роботи за півроку

Опубліковано 19 квітня 2019 року, 12:25

У Держпродспоживслужбі відбулося засідання Наглядової ради проекту Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» під головуванням очільника відомства Володимира Лапи.

Участь у заході взяли представники Мінагрополітики, Держпродспоживслужби, Міністерства охорони здоров’я України, Державної фіскальної служби та Проекту ЄС.

Так, під час заходу було розглянуто та ухвалено протокол десятого засідання Наглядової ради і піврічний звіт про впровадження Проекту.

Також учасники обговорили основні питання щодо поточного співробітництва та окреслені пріоритети на майбутнє. Зокрема, йшлося про стан розробки підзаконних актів і законопроекту «Про ветеринарну медицину», результатів проведення системи дистанційного навчання для фахівців Держпродспоживслужби, хід впровадження електронної системи тощо.

Прес-служба Держпродспоживслужби

Більше за темою