На Львівщині відкрили сучасне підприємство з виробництва мінерально-вітамінних добавок для с/г тварин

Опубліковано 18 вересня 2021 року, 11:05

Під час робочої поїздки до Львівської області Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький взяв участь у відкритті сучасного заводу ТОВ «Коудайс Україна». Це нове та сучасне підприємство з виробництва мінерально-вітамінних добавок для сільськогосподарських тварин.

На відкриття завітали Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, голова Львівської ОДА Максим Козицький, а також делегація з Нідерландів.

Представлений новий завод в Україні входить до групи компаній «Коудайс» (Нідерланди) - світового виробника кормів, преміксів та концентратів для свійських тварин та птиці, загальною  кількість понад 90 заводів у 60 країнах світу.

«Передові технології виробництва дозволять продукції бути конкурентоспроможною на вітчизняному ринку та допоможуть завоювати позиції на світовому. Переконаний, що це далеко не останній успішний проєкт на Львівщині», - зазначив Тарас Висоцький.

Новий завод - це 8 поверхів новітнього спеціалізованого обладнання від провідних компаній світу, автоматизовані системи керування, автоматична лінія пакування та роботизована техніка.

«Аби економіка в державі розвивалась, органи влади повинні створювати для цього необхідні умови. Сьогодні розбудовуємо дороги, покращуємо інфраструктуру, будуємо школи та спортивні майданчики та відкриваємо нові потужні підприємства. До прикладу, вчора в області запрацював перший в Західній Україні інноваційний селекційно-насіннєвий центр, а вже сьогодні ми відкриваємо сучасний завод з виготовлення кормів. Тим самим, ми показуємо чіткі результати, аби регіон став ще більш привабливим для інвестування», - наголосив голова ЛОДА Максим Козицький. 

Продукція підприємства дозволяє суттєво збільшити конвертованість рослинних кормів у якісну м’ясну продукцію.

Будівництво заводу розпочали в 2020 році. Його потужність – 1500 тис. тонн в місяць. Сума інвестицій склала - 7,8 млн євро.

Компанія розташована у селі Хильчиці Золочівського району та є одним з найбільших платників податків району.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux