На конференції в Одесі українські агровиробники зустрінуться з найбільшими інвесторами світу

Опубліковано 07 червня 2016 року, 09:38

Вперше на одному майданчику в Одесі зберуться представники агроринку України, США, Аргентини, Бразилії, Єгипту, Індії, Китаю, Великої Британії, ОАЕ, Ірану та інших країн світу. Конференція відбудеться за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Одеської облдержадміністрації.

Українські аграрії обговорять нагальні питання виробництва та тенденції ринку з представниками іноземних аграрних компаній у рамках Міжнародної зернової конференції GRAIN UKRAINE, яка відбудеться 23-25 червня в Одесі. 

Вперше на одному майданчику в Одесі зберуться представники агроринку України, США, Аргентини, Бразилії, Єгипту, Індії, Китаю, Великої Британії, ОАЕ, Ірану та інших країн світу.

Конференція відбудеться за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Одеської облдержадміністрації.

«Міністерство аграрної політики вітає ідею проведення зернової конференції в Україні, а особливо, в Одесі, яка є важливим транспортним вузлом з великим інвестиційним потенціалом. Це чудова нагода привернути увагу інвесторів, зокрема, до Півдня України та стимулювати розвиток зрошувальних систем – що є частиною стратегії реформ агропромисловості “3+5”, розробленої Мінагрополітики” - зазначив Міністр агарної політики та продовольства України Тарас Кутовий.

У роботі конференції візьмуть участь міжнародні ТОП спікери, провідні фахівці аграрного сектора, які раніше не виступали в Україні. Серед них Дейв Хайтауер (власник Hightower Report) і Хешам Соліман (президент Mediterranean Star for Trading Company). Також до участі запрошені керівники найбільших українських агропродовольчих компаній, комерційних та інвестиційних банків, трендсеттери агросфери та керівників бізнес-ЗМІ.

У фокусі конференції будуть аграрні тренди цього року, особливості споживчих ринків, розвиток інфраструктури, а також технологічні та глобальні тренди в аграрному секторі. Крім того, учасники конференції зосередять свою увагу на питаннях регулювання та дерегуляції, статистики й аналітики агровиробництва та агроринку.

Як відомо, нова команда Міністерства розробила стратегію розвитку АПК під назвою "3+5", яка передбачає конкретні шляхи реформування галузі. Вона включає 3 стратегічно важливі пріоритети: державна підтримка фермерів, реформа держпідприємств та земельна реформа. Та 5 напрямків, які перетинаються з ними: розширення ринків збуту, органічне виробництво і нішеві культури, розвиток сільських територій, зрошення та безпека харчової продукції.

 

Прес-служба Мінагрополітики

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux