Мінагрополітики: конкурси на посади керівників Укрспирту та ДПЗКУ пройдуть максимально відкрито. Оприлюднені прізвища кандидатів

Опубліковано 05 серпня 2015 року, 18:10

Згідно з результатами відкритого голосування конкурсної комісії, для подальшої участі в конкурсах на заміщення посад директорів ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» та ДП «Укрспирт» допущені 41 та 34 кандидатів відповідно.

В цілому на конкурс в ДПЗКУ надійшли документи від 45 кандидатів, в Укрспирті — 37. Проте через надання неповного пакету обов’язкових документів 4 та 3 претендентам відповідно в подальшій участі в конкурсах відмовлено. Згідно із Законом про захист персональних даних, Мінагрополітики не може оприлюднювати їхні імена та прізвища.

Проте кандидати, які пройшли до другого етапу конкурсних відборів, дали згоду на оголошення власних персональних даних. Отже із прізвищами претендентів на посади директорів ДПЗКУ та Укрспирту можна ознайомитися в переліку.

Загалом, Мінагрополітики провело понад 100 відкритих кадрових конкурсів. Постійно діючу конкурсну комісію у складі представників відомих аудиторських та рекрутингових компаній MCG recruiting, Baker Tilly, AgriPersonnel, очолює Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Ярослав Краснопольський. «Незважаючи на високе навантаження і велику кількість претендентів, комісія уважно розглядає кожну кандидатуру. Ми враховуємо антикризовий досвід, стратегічне бачення розвитку підприємства, репутацію на аграрному ринку, тощо. Можу сказати, що претенденти, які подали свої кандидатури на повторні конкурси, сильніше за тих, хто брав участь у перших. Отже комісія має, з кого вибирати», — сказав голова комісії Ярослав Краснопольський.

Кандидати, які успішно подолали перший етап, матимуть принаймні 20 днів для підготовки конкурсних пропозицій щодо стратегії розвитку обраних держкомпаній. Захист пропозицій планується розпочати з 30 серпня. Деякі з кандидатів можуть отримати запрошення на додаткові співбесіди, інші — пропозицію пройти тестування на благонадійність. «Це тестування є своєрідним аналогом детектора брехні. Параметрами оцінки виступатимуть аналіз системи особистих цінностей. Таких як, наприклад, відвертість, схильність до розкрадання, хабарництва, зловживання. Особистісна оцінка кандидата також включає блок питань про минуле, можливе кримінальне минуле, фінансові труднощі кандидата, тощо», — повідомила начальник відділу кадрового забезпечення АПК Мінагрополітики, член конкурсної комісії Ірина Гнутова.

Прес-служба Мінагрополітики

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux