Кожна 4 гривня у загальному обсязі реалізованої продукції в Україні - продукція харчової промисловості, - Кутовий

Опубліковано 13 жовтня 2016 року, 19:17

Кожна 4 гривня у загальному обсязі реалізованої промислової продукції в Україні – це продукція харчової промисловості. Про це заявив Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий під час вітання працівників галузі харчової промисловості з професійним святом.

 «Абсолютна більшість продуктів харчування, що споживаються в нашій державі – українського виробництва. Це найкраща характеристика вашої праці і прояв високої довіри до вас. За вісім місяців поточного року обсяг реалізованої продукції склав 232,9 млрд грн», - повідомив Міністр.

Також він відмітив, що значним кроком в розвитку української харчової промисловості стало відкриття європейських ринків збуту.

«Дякуючи вашому професіоналізму та наполегливості, ще в першому кварталі 2016 року використана більшість річних квот на експорт до ЄС, а обсяг експорту продукції АПК з України в країни Європи за дев’ять місяців  2016 року порівняно із аналогічним періодом 2015 року збільшився на 15%».

Також Міністр відмітив наполегливу працю працівників харчової промисловості, завдяки якій харчопереробна галузь на сьогодні є однією з провідних галузей економіки та демонструє високі темпи розвитку.

«Завдяки вам громадяни України забезпечені основними видами продовольства вітчизняного виробництва та не залежать від імпорту. Ви робите вагомий внесок у зміцнення економіки держави, забезпечення продовольчої безпеки, стабільності та підвищення рівня життя співвітчизників», - наголосив під час промови Тарас Кутовий .

Міністр також висловив впевненість, що і надалі спільна співпраця буде сприяти розвитку галузі та оперативному вирішенню проблем, які виникають перед працівниками харчової промисловості.

 «То ж ще раз прийміть слова заслуженої подяки, шани і найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Нехай кожен день приносить вам нові здобутки та досягнення, ваше життя буде щасливим і радісним, а родинне тепло та затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов'язку», підсумував Кутовий.

Прес-служба Мінагрополітики

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux