Конкурсна комісія Мінагрополітики обрала 16 керівників державних підприємств (ОНОВЛЕНО)

Опубліковано 28 грудня 2015 року, 15:07

Шляхом відкритого голосування в п’ятницю 25 грудня 2015 року постійно діюча конкурсна комісія Мінагрополітики обрала переможців на посади директорів 16-ти  державних підприємств (ДП).

Головне завдання, яке стоїть перед обраними переможцями – підготовка до процесу приватизації ДП, які вони очолюватимуть.

Зокрема, більшість голосів в ДП «Дніпровське» набрав Юрій Кондратенко. Довідково: здобув дві вищі освіти, одна з яких юридична, а друга – фінансово-економічна. Має досвід роботи на керівних посадах.

 В ДП «Генічеський сольовий завод» обрано Миколу Іващенка. Довідково: закінчив Харківський національний технічний університет, до вересня 2015 р. працював у ПП «АГРО-МИР».

Переможцем в ДП «Харківцукорзбут» обрано Олега Василенка. Довідково: має дві вищі освіти, одну з яких здобув у Франції. Неодноразово займав керівні посади, а також має досвід організації підприємства з «нуля».

Більшість голосів в ДП шовкорадгосп «Апостолівський»  набрав Андрій Зановський. Довідково: здобув юридичну освіту, має досвід роботи на державній службі, в тому числі працював помічником судді. Крім того займався підприємницькою та громадською діяльністю.

Переможцем конкурсу в Державний Миргородський гренажний завод стала Анастасія Саєнко. Довідково: здобула вищу освіту за спеціальністю облік та аудит, має  досвід роботи бухгалтером.

 В «Український державний конструкторсько-технологічний інститут транспорту АПК» обрано Валерія Горлова. Довідково: закінчив Краматорський індустріальний інститут, працював на керівних посадах, зокрема до останнього часу був генеральним директором підприємства.

У конкурсі в «Сумський державний селекційний центр» більшість голосів набрав Віктор Соболь. Довідково: має вищу освіту за спеціальністю зооінженера, до теперішнього часу працював заступником директора ДП «Сумський державний селекційний центр».

 В «Радгосп «Виноградна долина» обраний Микола Підгородинський. Довідково: здобув вищу освіту в Одеському сільськогосподарському інституті. На даний час займає посаду директора радгоспу ДП «Виноградна долина».

Переможцем в ДП «Агроспецсервіс» став Олександр Осадчий. Довідково: має дві вищі юридичні освіти і впродовж 12-ти років працював юристом, в тому числі займав керівні посади. Також має досвід роботи в ДП.

Більшість голосів в ДП «Понінківське» набрав Максим Об'єдков. Довідково: здобув вищу освіту за спеціальністю інженера технолога і працював у сфері будівництва. Має управлінський досвід.

В «Дніпропетровський експериментальний виноробний завод» обрано Володимира Сікідіна. Довідково: здобув вищу освіту у Дніпропетровському державному аграрному університеті, фермер.

Більшість голосів в ДП «Черкаський консервний комбінат» набрав Ігор Кобилянський. Довідково: має вищу освіту і досвід роботи на керівних посадах.

В ДП «Апостолівське підприємство по племінній справі в тваринництві» обрано Романа Дудника. Довідково: здобув вищу освіту в Дніпропетровському державному аграрному університеті. З 2014 року і по теперішній час працював на посаді головного агронома.

В ДП шовкорадгосп «Шотівський» обрано переможця Дмитрія Хураскіна. Довідково: має повну вищу освіту за кваліфікацією юриста. До теперішнього часу працював на посаді юрисконсульта.

Переможцем в «Генічеський виноробний завод» став Василь Білик. Довідково: здобув дві вищі освіти і з 2010 р. по теперішній час працював заступником гендиректора агропромислового об’єднання «Херсонсадвинпром».

Більшість голосів в ДП «Нігинський кар’єр» набрав Олександр Коржов. Довідково: здобув вищу освіту в НТУУ КПІ, має управлінський досвід роботи, до теперішнього часу працював гендиректором та співзасновником компанії з впровадження енергозберігаючих технологій.

Прес-служба Мінагрополітики

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux