ДП «Артемсіль» підвищить посадові оклади всіх працівників

Опубліковано 31 липня 2017 року, 19:44

З метою підвищення соціальних стандартів державне солевидобувне підприємство «Артемсіль» з 1 серпня 2017 року на 20% підвищить тарифні ставки і посадові оклади всіх працівників.

Завдяки позитивним фінансово-економічним показникам за останній період і економії витрат у підприємства з'явилася можливість поліпшити добробут працівників.

«Висловлюю подяку колективу «Артемсолі» за результативну роботу, яка дозволила перевиконати планові завдання з виробництва солі і отримати додатковий прибуток. Як ми і обіцяли, при стабільній фінансовій ситуації на підприємстві, в черговий раз підвищуємо заробітні плати. Ми хочемо підтримати наших працівників і при кожній нагоді намагаємося покращити їх матеріальне становище», - зазначає керівник підприємства Вікторія Луценко.

Вона також підкреслила, що турбота про соціальний захист працівників підприємства і підвищення соціальних стандартів, в першу чергу - заробітної плати, є пріоритетним напрямком для адміністрації.

Це вже друге підвищення за 2017 рік. Сумарно тарифні ставки і оклади працівників підприємства в поточному році зросли на 38%. Підняття рівня зарплат на підприємстві значно випереджає показники інфляції в країні.

За наявними статистичними даними, ще до підвищення середня заробітна плата по підприємству в травні цього року була на 55% вище, ніж середня зарплата по Україні і на 37% вище, ніж середня по Донецькій області.

ДП «Артемсіль» - містоутворююче підприємство Соледарської об'єднаної територіальної громади Донецької області, тому особливе значення має те, що завдяки зростанню заробітної плати працівників підприємства збільшаться відрахування до місцевого бюджету. Відзначимо, що за першу половину 2017 року міська громада отримала 46 млн. грн, що на 56% більше показника минулого року. Очікується, що зростання відрахувань до місцевого бюджету буде тривати.

Також з метою підвищення якості життя працівників ДП «Артемсіль» утримує велику соціальну сферу, що сприяє повноцінному відпочинку, оздоровленню, всебічному розвитку працівників, ветеранів соляного виробництва та членів їх сімей.

Довідка: ДП «Артемсіль» - одне з найбільших підприємств з видобутку і реалізації кухонної солі (NaCl) на території Центральної та Східної Європи. Виробничі потужності ДП «Артемсіль» знаходяться в м. Соледар (Донецька область). Підприємство експортує продукцію в 19 країн світу.

Прес-служба ДП «Артемсіль»

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux