Документи на посаду директора ДП «Артемсіль» подало 16 претендентів. Термін подачі спливає, - Мінагрополітики

Опубліковано 01 березня 2016 року, 09:59

На участь у конкурсі на посаду директора ДП «Артемсіль» документи подало 16 претендентів. Завтра, 2 березня 2016 року спливає термін подачі документів до конкурсної комісії.

Після завершення прийому документів конкурсна комісія у найближчі дні проведе засідання на ухвалить рішення щодо допуску претендентів до наступного етапу конкурсу – тобто публічного захисту конкурсних пропозицій.

Перед захистом конкурсних пропозицій Мінагрополітики організує відкритий «круглий стіл», на якому всі претенденти матимуть можливість презентувати власне бачення стратегії розвитку держпідприємтсва, окреслити  існуючі проблеми та запропонувати шляхи їх вирішення. На засідання круглого столу будуть запрошені представники громадськості та ЗМІ. Ця дискусія, так само як і подальший захист конкурсних пропозицій обов’язково транслюватиметься в онлайн-режимі. Про дату та місце проведення круглого столу буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, що для відбору кандидатів в Мінагрополітики працює постійно діюча професійна Конкурсна комісія. До її складу входять представники рекрутингових та консалтингових компаній: Alexander Hughes, ARTE Business Group, rabota.ua. Вимоги та умови участі в конкурсі за посиланням.

Для заохочення керівників виконувати показники стратегії в цьому році передбачено збільшення рівня заробітної плати майже в 6,5 раз.

ДП "Артемсіль"  на сьогодні є основним виробником кам’яної кухонної солі в Україні, на його долю припадає 94,6% від загального виробництва солі в країні. Підприємство повністю забезпечує потреби населення та промисловості України і майже 70% виробленої продукції експортує до Угорщини, Словаччини, Чехії, Румунії, Австрії, Сербії і Чорногорії, Польщі та інших країн

Конкурс на посаду директора ДП «Артемсіль» відбувається втретє. У вересні 2015 р. відбувся перший конкурс, а в листопаді того ж року - повторний другий. В першому конкурсі взяли участь дев’ять кандидатів, у другой – одинадцять. Жоден з кандидатів, які захищали конкурсні пропозиції, не набрав достатньої кількості голосів членів комісії для перемоги.

«Ми чекаємо на фахових та досвідчених кандидатів, які будуть керуватися в своїй роботі виключно інтересами країни та підприємства – справжніх технократів. Також від майбутнього керівника ми очікуємо підтримки курсу на приватизацію ДП», - говорить Ірина Гнутова,  член конкурсної комісії, начальник відділу кадрового забезпечення АПК Мінагрополітики.

Прес-служба Мінагрополітики

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux