Держрибагенство шукає керівників рибного патруля у 10 регіонах (ОНОВЛЕНО)

Опубліковано 11 січня 2016 року, 14:39

15 грудня стартував конкурс  у рибний патруль м. Києва та Київської  області. До нього Держрибагентство шукає 63 особи: інспекторський склад, начальника та заступників начальника територіального управління. Паралельно з відбором співробітників до  київського  управління  проводиться конкурс  на посади начальника та заступника начальника територіальних управлінь рибоохоронного патруля у інших регіонах України. Йдеться про Управління Держрибагентства у Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Черкаській, Херсонській області, Чорноморське басейнове  та Азовське басейнове управління.  

«Наше завдання – повне перезавантаження органів рибоохорони в Україні. Шукаємо чесних, відповідальних, мотивованих керівників. Таких, що знають проблеми галузі та регіону. Разом з ними впродовж 2016 року формуватимемо рибні патрулі у регіонах», ̶ зазначив перший заступник Голови Держрибагентства, керівник проекту «Рибний патруль» Павло Гвозденко.

 «Наразі триває конкурс у м. Києві та 10 регіонах України, інші  – на черзі. Не виключаю можливості проведення повторних конкурсів, якщо за підсумками першого не вдасться знайти керівників, що відповідають професійним, моральним і психологічним вимогам», - наголосив Павло Гвозденко.

Довідково:

Нагадуємо, що подача документів для участі у конкурсі триває до 16 січня 2016 року. Претендентам необхідно особисто подати у Держрибагентство:

- заяву про участь у конкурсі на ім'я Голови конкурсної комісії Державного агентства рибного господарства України, в якій зазначається про ознайомлення із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби;

-  заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту з додатками, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»;

- копію документа, який посвідчує особу (паспорт);

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

- довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

Також особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

З вимогами до кандидатів на посаду начальника та заступника начальника теруправлінь рибоохорони можна ознайомитись за посиланням. Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою за телефоном: (044) 486 99 18.

Документи можна подати за адресою: 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців  45-А (в минулому – вул. Артема), каб.№ 3 в приміщенні Держрибагентства.

Прес-служба Мінагрополітики

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux