Держпродспоживслужба підтримує постійний діалог з бізнесом для підвищення ефективності роботи відомства

Опубліковано 22 вересня 2016 року, 13:17

Про це Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа повідомив під час виступу на бельгійсько-українському бізнес-форумі «Ведення бізнесу в новій Україні», під час якого презентував учасникам перспективи розвитку відомства. «Під час різноманітних засідань і зустрічей ми просимо бізнес-спільноту давати своє бачення розв’язання тих чи інших питань, побудови роботи Держпродспоживслужби, розробки законопроектів тощо, наголосив він. - У деяких випадках бізнес охоче надає власні пропозиції, і ми таку активність вітаємо.

      Державна служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів налагодила зворотний зв’язок з бізнес-спільнотою для оптимізації роботи відомства та формування корисних для галузі законодавчих ініціатив. 

Про це Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа повідомив під час виступу на бельгійсько-українському бізнес-форумі «Ведення бізнесу в новій Україні», під час якого презентував учасникам перспективи розвитку відомства. «Під час різноманітних засідань і зустрічей ми просимо бізнес-спільноту давати своє бачення розв’язання тих чи інших питань, побудови роботи Держпродспоживслужби, розробки законопроектів тощо, наголосив він. - У деяких випадках бізнес охоче надає власні пропозиції, і ми таку активність вітаємо. Вважаю, що наші спільні зусилля приведуть до створення прогресивної та сучасної Держпродспоживслужби».

Він впевнений, що завдяки підтримці комунікації з бізнесом на різних рівнях та врахуванню позиції підприємців, Держпродспоживслужба зможе продемонструвати значний прогрес уже впродовж року.

За словами Володимира Лапи, на сьогодні основна увага зосереджена на інституційній розбудові Держпродспоживслужби та на адаптації національного законодавства у відповідності до вимог Європейського Союзу. Крім того, Служба повинна вирішувати ряд поточних проблем: «Мушу признатися, що здійснювати реформи і одночасно зберігати її найкращі напрацювання, забезпечуючи повноцінну поточну роботу – це дуже непросте завдання», - відзначив він.

 

За інформацією Держпродспоживслужби 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux