4-7 червня відбудеться 31-а Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2019»

Опубліковано 26 квітня 2019 року, 09:16

З 4 по 7 червня за підтримки Мінагрополітики у Києві відбудеться 31-а Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2019». Організатором виставки традиційно виступає ТОВ «ТД «Промфінінвест». Захід відбудеться на території Національного Комплексу «Експоцентр України» за участі близько 1300 компаній із 15 країн світу.

«Агро-2019» – найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, яка виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, прем’єрних показів в усіх галузях АПК України. Програма виставки передбачає низку ділових заходів, які забезпечують відкритий діалог між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками. При цьому українські виробники зможуть безпосередньо налагодити контакти із представниками країн-лідерів світового аграрного сектору.

Основні тематичні напрями виставки – ЕкспоАгроТех, Агротранспорт і логістика, Біопаливо, Hi-Tech Агро, Animal'EX, Agro Build-Expo, FishExpo, Рослинництво і агрохімія, Organiс, Еквісвіт, Сучасний фермер, Eco House.

Окрім, традиційної ділової частини, яка включає практичні семінари, конференції, презентації, круглі столи, програма виставка передбачає цілу низку інших цікавих заходів. Зокрема, це  «Агро Авто Шоу» – автомобільний фестиваль, експозиція легкових і комерційних авто, «AgroFoodFest» – тематичний фестиваль, експозиція ресторанів і крафтових виробників, український «Ярмарок» товарів народного промислу та «Аукціон племінних тварин», де кожен охочий отримає можливість взяти участь у відкритих торгах та придбати тварин рідкісних порід.

Під час виставки особлива увага приділятиметься новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, високопродуктивним породам свійських тварин, сучасним агротехнологіям для всіх галузей агробізнесу.

Дізнатися про деталі виставки, ознайомитися із програмою та зареєструватися для участі можна за посиланням https://agroexpo.in.ua/.

Довідково:

У 2018 році у XXX Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2018» взяли участь 1308 учасників з 17 країн світу. Виставку відвідали 83 тисячі гостей, в тому числі перші особи держави, керівництво АПК України, топ-менеджери і фахівці підприємств АПК.

Прес-служба Мінагрополітики

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux