Аудит діяльності державного підприємства «Радивилівський комбінат хлібопродуктів»

Опубліковано 08 листопада 2019 року, 12:15

На виконання пункту 1 розділу І Операційного плану діяльності з внутрішнього аудиту Міністерства аграрної політики та продовольства України на 2019 рік та наказу Мінагрополітики від 01 жовтня 2019 року № 512 «Про проведення аудиту відповідності діяльності державного підприємства «Радивилівський комбінат хлібопродуктів», Управлінням внутрішнього аудиту проведено плановий аудит відповідності діяльності зазначеного державного підприємства за період діяльності з 01 січня 2017 року по 30 вересня 2019 року.

Аудиторський висновок – позитивний, аудиторський звіт від 01.11.2019 № 24-22/23.

Плановий аудит відповідності діяльності державного підприємства «Радивилівський комбінат хлібопродуктів» за період з 01.01.2017 по 30.09.2019 засвідчив належний рівень розробки та впровадження системи внутрішнього контролю, завдяки чому діяльність підприємства в повній мірі відповідає вимогам законодавства та внутрішнім регламентам щодо дотримання планів і процедур, ефективності використання державних коштів і майна.

Фактична діяльність, що здійснювалася ДП «Радивилівський КХП», відповідала напрямкам діяльності підприємства, передбачених його Статутом та іншим регуляторним актам.

Аналіз основних показників фінансово-господарської діяльності ДП «Радивилівський КХП» засвідчив прибуткову діяльність.

Рекомендації щодо усунення виявлених за результатами попередніх контрольних заходів порушень та недоліків підприємством виконані в повному обсязі.

Формування цін на продукцію підприємства  проводилось, шляхом складання калькуляцій з врахуванням повної планової собівартості виробництва  визначеної на основі економічно обґрунтованих планових витрат на калькульовану одиницю собівартості продукції із врахуванням прибутку та податку на додану вартість.

Позовна робота на ДП «Радивилівський КХП» в цілому сприяла забезпеченню  захисту та відновленню порушених майнових прав та інтересів підприємства.

Загалом, впроваджені керівництвом ДП «Радивилівський КХП» складові системи внутрішнього контролю заслуговують позитивної оцінки. Налагоджена система внутрішнього контролю попереджує порушення і недоліки в діяльності об’єкта аудиту, які впливають на використання активів, формування статей доходів і витрат, дозволяє в повній мірі оцінити достовірність фінансово-майнового стану підприємства та реальність фінансової звітності.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux