Запрошуємо українських агровиробників на China International Import Expo у Шанхаї

Опубліковано 14 березня 2019 року, 12:38

З 5 по 10 листопада в м. Шанхай, Китайська Народна Республіка (КНР), відбудеться Друга виставка імпортних товарів і послуг – China International Import Expo за організації Міністерства комерції КНР, урядів провінцій, міністерств і відомств, дипломатичних місій КНР за кордоном, профільних асоціацій і за підтримки Світової організації торгівлі та Організації промислового розвитку при ООН.

China International Import Expo є міжнародною платформою з презентації світового потенціалу, товарів та послуг країн світу для ринку Китаю. Цей захід позиціонується як головна державна подія Китаю, на якій уряди провінцій та бізнес країни обирають партнера, вирішуються питання сертифікації та доступу на ринок.

Цього року за організації Торгово-промислової палати України та підтримки Мінагрополітики Україна представить національний стенд в павільйоні АПК площею 500 кв. м, участь у якому візьмуть українські аграрні підприємства.

Ділові заходи для учасників виставки передбачають індивідуальні цільові зустрічі з потенційними китайськими партнерами, проведення українсько-китайського бізнес форуму, а також презентація постійно діючої платформи для українських товарів у Шанхаї.

Участь в China International Import Expo сприятиме підприємствам в отриманні дозволу на експорт до Китаю, забезпечить присутність компанії та її продукції в інформаційному полі ринку Китаю, дозволить оцінити потенціал ринку та можливості щодо експорту, провести ефективні переговори та знайти партнера на ринку.

З організаційних питань щодо участі в заході та його формату звертатись до заступника директора Центру міжнародної ділової співпраці ТПП України Голято Андрія (+380 67 662-96-56, [email protected]).

Довідково:

У 2018 році головною експозицією виставки China International Import Expo став павільйон «Агро та продукти харчування». На площі 60 тис. кв. м свою продукцію представили понад 1 500 компаній з 112 країн, досягнуто домовленостей щодо експорту на майже 13 млрд. доларів США, а відвідуваність павільйонів експозиції була найвища.

Минулого року за підтримки Мінагрополітики Торгово-промислова палата України сформувала національний аграрний стенд, де свою продукцію представили майже 90 українських підприємств.

Прес-служба Мінагрополітики

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux