Запрошуємо аграріїв на міжнародні агропромислові виставки – «Агровесна-2019»

Опубліковано 18 лютого 2019 року, 14:10

З 19 по 21 лютого відбудуться міжнародні агропромислові виставки сезону – «Зернові технології 2019», «Agro Animal Show 2019», «Фрукти. Овочі. Логістика 2019» під назвою – «Агровесна-2019». Заходи організовано компанією «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.

«Зернові технології» – 9-та міжнародна виставка інноваційних рішень у зерновому господарстві, на якій буде представлено обладнання для зберігання та переробки зернових та олійних культур, виробництва комбікормів, обладнання для елеваторів та хлібоприймальних пунктів, мукомельної, круп’яної промисловості, навантажувально-розвантажувальну техніку, насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, техніку та технології для виробництва зернової продукції, біоенергетику.

«Agro Animal Show» – 9-та міжнародна виставка ефективного тваринництва та птахівництва, на якій буде представлено техніку та обладнання для тваринницької галузі, будівництва тваринницьких комплексів, корми, ветеринарні препарати, засоби діагностики, генетичний матеріал, технології утилізації відходів, техніку та обладнання для утримання та годування тварин, новітні науково-технічні розробки від профільних інститутів.

«Фрукти.Овочі.Логістика» – 9-та міжнародна виставка промислового овочівництва, садівництва та виноградарства, на якій буде представлено розмаїття насіннєвого матеріалу, зокрема, нові колекції сортів і гібридів овочевих культур, також сільськогосподарську техніку, обладнання для крапельного зрошення, фертигації, транспортування, зберігання та пакування продукції, добрива, інформаційні технології та сервіс.

Участь у виставці візьмуть понад 530 провідних компаній, з них понад 130 іноземних із 23 країни світу. Також планується понад 30 бізнес-заходів, зокрема, галузеві форуми, семінари, конференції та круглі столи.

Офіційне відкриття виставок відбудеться 19 лютого об 11:00 у павільйоні №1 Міжнародного Виставкового Центру, (м. Київ, Броварський проспект, 15).

Години роботи виставок:

19-20 лютого – з 09-00 до 17-00 (вхід для відвідувачів до 16-30)

21 лютого – з 09-00 до 16-00 (вхід для відвідувачів до 15-30)

Детальніше про виставки та програму заходів за посиланнями: www.grainexpo.com.ua, www.animal-show.kiev.ua, www.freshexpo.kiev.ua.

Прес-служба Мінагрополітики

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux