Проект ЄС «Вдосконалення системи контролю харчових продуктів в Україні» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України проводить серію семінарів для представників малого бізнесу та закладів громадського харчування всіма областями України. Так, чергові семінари пройдуть 22 травня у м. Запоріжжя та 23 травня у м. Дніпро.
Провідні експерти ознайомлять учасників з новим харчовим законодавством та його вимогами до малого бізнесу та закладів громадського харчування. Також детально поінформують про систему НАССР, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів, зокрема, ознайомлять із логічною послідовністю впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР та про можливості застосування гнучкого підходу.
Для участі у семінарах необхідно звертатися до департаментів агропромислового розвитку обласних державних адміністрацій.
Довідково:
Семінари вже відбулися у Кропивницькому (12 квітня), Черкасах (13 квітня), Житомирі (15 травня), Рівному (16 травня) та Луцьку (17 травня).
Прес-служба Мінагрополітики