Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій пройде в лютому за підтримки Мінагрополітики

Опубліковано 25 січня 2016 року, 15:36

     «Більшість аграрних господарств вже використовують різні технології точного землеробства. Це зменшує використання добрив, палива, хімічних речовин. Це впливає на якість продукції, на організацію агробізнесу, і, в кінцевому рахунку, на ВВП. Дані, зібрані з полів, датчиків та документів - основа аналізу і розумного підходу до землеробства.

   Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій пройде в лютому за підтримки Мінагрополітики. Про це розповіла заступник Міністра з питань євроінтеграції Владислава Рутицька в інтерв’ю інформаційному агентству «Правда».  

     «Більшість аграрних господарств вже використовують різні технології точного землеробства. Це зменшує використання добрив, палива, хімічних речовин. Це впливає на якість продукції, на організацію агробізнесу, і, в кінцевому рахунку, на ВВП. Дані, зібрані з полів, датчиків та документів - основа аналізу і розумного підходу до землеробства. Держава буде заохочувати і допомагати в розвитку «розумного» агробізнесу. Кращі проекти, презентовані на Аграрному Хакатоні отримають можливість стати резидентами Інкубатора проектів на основі відкритих та великих даних 1991, відкриття якого нещодавно відбулося у Києві», - зазначила Владислава Рутицька.

    Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій триватиме протягом 3 днів – з 19 по 21 лютого і стане найбільшим всеукраїнським хакатоном, присвяченим технологічним інноваціям в аграрному секторі. Організатором події виступає Асоціація AgTech Ukraine. Зареєструватися для участі та отримати більш детальну інформацію про захід можна за посиланням http://agtech.com.ua/hackathon/.

 

    «Це подія для тих, хто вірить в майбутнє сільського господарства і бачить можливості використання високих технологій в ньому. Ми чекаємо ініціативну молодь, креативних розробників, аграріїв, дизайнерів, аналітиків. Молоді команди, які презентують свої інноваційні проекти. Впевнена, ми зможемо зацікавити українських ІТ-спеціалістів та інженерів у розробці продуктів для сільського господарства», - додала Владислава Рутицька.  

                                                                                                                                                                                      Прес-служба Мінагрополітики

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux