Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні проходить за підтримки експертів ЄС

Опубліковано 22 грудня 2016 року, 16:25

У рамках зустрічі, зокрема, йшлося про поставку обладнання, що здійснюється за кошти ЄС, та проведення комплексного навчання серед фахівців, які працюватимуть із цим обладнанням.

Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа провів зустріч з експертами проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні». Під час зустрічі обговорювалися подальші практичні кроки Держпродспоживслужби та Проекту у рамках міжнародно-технічного співробітництва.

У рамках зустрічі, зокрема, йшлося про поставку обладнання, що здійснюється за кошти ЄС, та проведення комплексного навчання серед фахівців, які працюватимуть із цим обладнанням.

Станом на сьогодні уже відбулося встановлення програмного забезпечення, яке стосується здійснення функцій держнагляду та забезпечення епізоотичного благополуччя. Крім того, виконавцями проекту техдопомоги було розроблено систему дистанційного навчання фахівців Держпродспоживслужби, яке наразі працює в тестовому режимі.

 

Сторони напрацювали короткостроковий план дій та домовилися координувати свої дії для його успішної реалізації.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux