Учасники кадрового конкурсу відвідали ДП «Артемсіль» в Соледарі

Опубліковано 18 березня 2016 року, 16:54

Зокрема, делегація відвідала ділянку гірничих робіт рудника №7, де ознайомилась з процесом виробництва соляних блоків. А також учасники мали можливість простежити повний цикл виробництва солі від її видобутку, розфасовки і до відвантаження у транспорт. Після ознайомчої екскурсії відбувся круглий стіл за участю фахівців відділів і служб, провідних інженерів, представників первинної профспілкової організації.

Учасники кадрового конкурсу на посаду директора ДП «Артемсіль» сьогодні, 18 березня 2016 року відвідали підприємство. 12 конкурсантів відвідали виробничі ділянки рудника №7, ознайомилися з усіма етапами виробництва солі, обговорили свої запитання з фахівцями, поспілкувалися з представниками трудових колективів. 

Зокрема, делегація відвідала ділянку гірничих робіт рудника №7, де ознайомилась з процесом виробництва соляних блоків. А також учасники мали можливість простежити повний цикл виробництва солі від її видобутку, розфасовки і до відвантаження у транспорт. Після ознайомчої екскурсії відбувся круглий стіл за участю фахівців відділів і служб, провідних інженерів, представників первинної профспілкової організації. Під час діалогу кожен з претендентів висловив своє бачення подальшого розвитку підприємства. Порушувалося й питання приватизації. З цього приводу кандидати висловили різні точки зору: від термінової необхідності зміни форми власності - до відстрочки цього процесу.

За підсумками зустрічі в.о. директора підприємства Володимир Доля, який також є конкурсантом, побажав перемоги найсильнішому кандидату, чия стратегічна програма допоможе забезпечити високий рівень виробничих показників.

 

Нагадаємо, Мінагрополітики втретє проводить конкурс на посаду директора ДП «Артемсіль», який був оголошений 1 лютого 2016 року. До участі у конкурсі допущені 29 кандидатів. До складу конкурсної комісії входять представники маркетингових і консалтингових компаній: Alexander Hughes, ARTE Business Group, rabota.ua. 10 березня в Мінагрополітики пройшов круглий стіл з кандидатами, на якому обговорювалися стратегія розвитку підприємства, проблеми та шляхи їх вирішення. На ньому Перший заступник Міністра Ярослав Краснопольський доручив кожному кандидату відвідати «Артемсіль» та переконатися у власній спроможності його очолити. ДП «Артемсіль» є найбільшим солевидобувним підприємством Східної Європи. Виробничі потужності якого розташовані у м Соледар Донецької області, в 30 кілометровій зоні від лінії розмежування АТО.

За інформацією прес-служби ДП "Артемсіль"

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux