У Мінагрополітики обговорили перспективи розвитку органічної галузі
25 жовтня відбудеться V міжнародна конференція «Органічна переробка та збут: нові можливості для готового продукту» в рамках міжнародної виставки WorldFood Ukraine.
Серед головних питань конференції – просування органічної продукції на внутрішньому ринку, налагодження зв’язків між виробниками та представниками ритейлу, кооперація та об’єднання між виробниками, органічні технології переробки та пакування, стратегії просування/маркетингу.
Крім того, провідні українські виробники органічної харчової продукції, представники торгових мереж та магазинів, а також українські та міжнародні експерти-технологи та маркетологи обговорять такі актуальні теми як: розвиток переробленої харчової продукції, аналітика органічного ринку готової продукції, успішний досвід в органічній переробці (молочно-м’ясній, борошномельно-круп’яній, олійній, фруктово-ягідній) та як успішно продавати готовий органічний продукт.
Місце проведення: м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, вхід 3 А.
Програма Конференції за посиланням.
Реєстрація за посиланням.
Додаткова інформація: + 38 067 171 75 77, Олена Ракова, [email protected] та https://www.facebook.com/events/301330190657028/?active_tab=about.
Довідково:
Захід організовано ГС «Органічна Україна» та ТОВ «Органік Стандарт» за підтримки Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO) в рамках проекту «Розвиток органічного ринку в Україні», який впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія), також за підтримки Проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного землеробства», Проекту «Агроторгівля України» (АТУ) та ТОВ «Органік Синтез».
Прес-служба Мінагрополітики