У ДПЗКУ посилюють антикорупційні заходи

Опубліковано 07 листопада 2016 року, 17:42

У Державній продовольчо-зерновій корпорації України запускають оновлену програму запобігання та протидії корупції. Про це сьогодні заявив в.о. голови правління ПАТ «ДПЗКУ» Олександр Григорович.

«Разом із масштабними проектами, які ми плануємо реалізувати найближчим часом спільно з нашим стратегічним партнером компанією ССЕС, в корпорації буде впроваджено посилену антикорупційну програму, спрямовану на вжиття всіх можливих заходів для запобігання та подолання проявів корупції, особливо на місцях. Зокрема, для нас надзвичайно важливо, щоб кошти, направлені на підтримку сільгоспвиробників в рамках форвардної програми, мали виключно цільове призначення. Це також стосується і реалізації інфраструктурних проектів», - зазначив Олександр Григорович.

За його словами, антикорупційну програму було розроблено на виконання Законів України «Про запобігання корупції» та «Про засади державної антикорупційної політики в Україні (Антикорупційні стратегія) на 2014-2017 роки».

В  рамках цієї програми вже відкрито лінію довіри, за якою кожен сільгоспвиробник або будь-який свідок корупційного прояву може звернутись та повідомити про вчинення корупційних правопорушень співробітниками ПАТ «ДПЗКУ». Окремо буде проведено роз’яснювальну роботу серед працівників корпорації, підготовлено необхідні методичні матеріали для проведення щоквартальних семінарів з вивчення норм антикорупційного законодавства, а також організовано постійну співпрацю з правоохоронними органами щодо розслідування виявлених фактів службових зловживань.

«Це продовження системної антикорупційної роботи, яку провадить Міністерство аграрної політики та продовольства України на чолі з Міністром. Ми маємо забезпечити в цьому питанні комплексний підхід, аби нівелювати будь-які корупційні прояви чи навіть думки про них. Наша позиція чітка і жорстка – корупції не місце у ДПЗКУ», - підкреслив очільник корпорації.

Як було зазначено, найближчим часом на офіційному сайті корпорації буде запущено окремий розділ, присвячений антикорупційній програмі та результатам її впровадження.  Проте вже зараз інформацію щодо будь-яких корупційних дій працівників ПАТ «ДПЗКУ» можна повідомити за телефоном гарячої лінії 0 800 308 001 або надіслати на електронну адресу [email protected].

За інформацією прес-служби ПАТ «ДПЗКУ»

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux