Проект Мінагрополітики «Школа директорів» працюватиме на постійній основі

Опубліковано 25 листопада 2015 року, 17:05

Проект «Школа директорів», розпочатий Мінагрополітики у жовтні, буде продовжено і у наступному 2016 році. Фахівці та експерти Офісу реформ Мінагрополітики проведуть для керівників аграрних держпідприємств низку тренінгів, семінарів та інших навчальних заходів з юридичних, фінансових, аудиторських та кадрових питань.

Ірина Гнутова, начальник відділу кадрового забезпечення АПК пояснює: «Мета, яку ми ставили, запроваджуючи проект, це підвищення рівня ефективність роботи топ-менеджерів державних підприємств зі сфери управління Мінагрополітики. Перед переможцями кадрових конкурсів, новими керівниками ДП стоять вкрай складні завдання щодо підвищення ефективності роботи компаній, досягнення певних фінансових показників, а зрештою – підготовка всіх підприємств до роздержавлення. Це вимагає певного обсягу специфічних вузькопрофесійних знань. Відтак, такі навчання завжди на часі. Крім того, специфікою проекту Мінагрополітики, на відміну від подібних в інших відомствах, є те що основну увагу приділено середнім та малим підприємствам. Наступного року ми плануємо провести декілька навчальних модулів та значно розширити перелік предметів».

У жовтні понад 24 новопризначених керівників держпідприємств пройшли тренінг. Далі проект «Школа директорів» планується зробити постійним.

Марина Зеленкова, радник Міністра з питань кадрової політики повідомила, що для досягнення максимальної ефективності, навчання в рамках проекту «Школа директорів» має відбуватись на системній та регулярній основі. «Відтак, у наступному році буде проведено низку освітніх заходів, покликаних підвищити ефективність роботи том-менеджерів державних підприємств. Крім того за результатами першого модулю навчання було вирішено проводити такі заходи у вигляді, наприклад workshop'ів та круглих столів. Де учасники матимуть змогу не лише підвищувати свої фахові знання у сфері управління та менеджменту, але й ділитися власним досвідом. Ми намагаємось віднайти оптимальний формат навчання керівників, орієнтований на досягнення єдиного результату та стратегічних цілей всієї системи Мінагрополітики».

Прес-служба Мінагрополітики

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux