Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Мінагрополітики

Опубліковано 17 грудня 2021 року, 16:54

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Режиму рибальства в басейні Чорного моря у 2022 році»

Міністерство аграрної політики та продовольства України відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» оголошує про оприлюднення проекту наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Режиму рибальства в басейні Чорного моря у 2022 році» (далі – проект наказу) на офіційному вебсайті Мінагрополітики в мережі Інтернет – www.minagro.gov.ua, розділ «НПА»; підрозділи: «Проекти нормативно-правових актів», «Проекти наказів Мінагрополітики».

Проект наказу розроблено відповідно до статей 8, 31 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», абзацу шістнадцятого підпункту 85 пунктів 4 та пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 124.

Прийняття наказу сприятиме впорядкуванню організації промислового рибальства в басейне Чорного моря у 2022 році та раціональному використанню водних біоресурсів суб’єктами господарювання всіх форм власності.

Назва органу виконавчої влади, що розробив проект акта

Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Державне агентство меліорації та рибного господарства України.

Назва структурного підрозділу, що розробив регуляторний акт, адреса та телефон

Управління організації використання водних біоресурсів Державного агентства меліорації та рибного господарства України, м. Київ, вул. Січових Стрільців, буд. 45-А, тел. (044) 484-63-25, e-mail: [email protected].

Проект наказу та аналіз регуляторного впливу до нього оприлюднено на офіційних вебсайтах Мінагрополітики: www.minagro.gov.ua та Держрибагентства www.darg.gov.ua.

Строк прийняття зауважень та пропозицій до проекту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань становить один місяць з дня оприлюднення.

Зауваження та пропозиції надаються до:

Міністерства аграрної політики та продовольства України (01001, м. Київ, вул. Хрещатик, буд. 24, тел. (044) 363-08-44), e-mail: [email protected].

Державного агентства меліорації та рибного господарства України (04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, буд. 45-А, тел. (044) 484-63-25), e-mail: [email protected].

Державної регуляторної служби України (01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11), e-mail: [email protected].

 

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux