Павло Гвозденко йде з посади першого заступника Голови Держрибагентства

Опубліковано 01 вересня 2016 року, 14:59

За час перебування на посаді Павло Гвозденко відігравав провідну роль в реалізації ряду новаторських проектів в рамках реформування рибної галузі України.

Павло Гвозденко йде з посади першого заступника Голови Держрибагентства, його відставку Уряд погодив на засіданні 31.08.2016. Він обіймав посаду з 15.06.2015 р.

За час перебування на посаді Павло Гвозденко відігравав провідну роль в реалізації ряду новаторських проектів в рамках реформування рибної галузі України. Гвозденко допоміг втілити в життя плани передбачені в Концепції реформування рибної галузі в частині якісно нових підходів при проведенні кадрових конкурсів на посади у патрулі, публічності конкурсних відборів, участі громадськості, HR-експертів та онлайн-трансляції засідань. Важливим елементом його роботи було забезпечення процесу відбору керівників держпідприємств рибного господарства, де він очолював конкурсні комісії.

Разом з місцевими органами влади ініціював розробку програми підтримки рибного господарства та боротьби з ННН-рибальством, яке сьогодні наносить найбільшу шкоду рибному господарству.



«Від імені Держрибагентства хочу щиро подякувати Павлу Гвозденку за досягнуті результати. Найцінніший результат його роботи у Держрибагентстві – реальні й відчутні якісні зміни, що відбулись у галузі. Вміння ставити цілі та крок за кроком їх досягати допомогли йому започаткувати та реалізувати низку важливих для галузі проектів, і в першу чергу – «пілотного» рибного патруля. Напрацьований досвід із відбору та навчання патрульних стане «дорожньою картою» для впровадження реформи по всій території України. Бажаю Павлові на його новому місці роботи таких же цікавих та масштабних проектів» ̶ зазначив Голова Держрибагентства Ярема Ковалів.



За словами самого Павла Гвозденка, він вдячний команді та керівництву за довіру і спільну працю заради реальних і якісних змін галузі. «Амбітні цілі по реформуванню галузі можна, втілити в життя тільки спільними зусиллями однодумців. Завдяки злагодженій роботі, вдалося «з нуля» сформувати нову структуру – рибний патруль. За плечима – сотні годин у співбесідах із 860 конкурсантами на різні посади, оперативні рейди, боротьба з браконьєрством. Реформи запущені, і цей процес незворотній. Впевнений, що Україна стане сильною, самодостатньою, конкурентоздатною і європейською рибогосподарською країною», - прокоментував Гвозденко.

За інформацією прес-служби Держрибагентства 

 

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux