Оголошено конкурс на посаду керівника ДП «Артемсіль», - Мінагрополітики

Опубліковано 23 листопада 2015 року, 15:07

Мінагрополітики запрошує до участі в конкурсі досвідчених керівників, які мають пропозиції щодо підвищення ефективності роботи підприємства. Прийом документів розпочато з 20.11.15р., засідання конкурсної комісії триватимуть до 28.12.15р.

ДП «Артемсіль» (http://www.artyomsalt.com) – одне з найбільш крупних державних підприємств в Європі, засноване в 1881р. Продукція підприємства – екологічно чиста кам’яна сіль. Запасів Артемівського соляного родовища вистачить на сотні років. Виробничі потужності дозволяють забезпечити щорічний добуток та переробку більш ніж 7 млн.тон.

З початку 2015р. підприємством було вироблено 1,6 млн. тон солі, що складає 85% до рівня минулого року. Найбільш затребуваним вилом продукції є сіль молота не запакована. Її виробництво зросло на 30%, порівняно з 2014р.. Збільшена реалізація продукції на експорт та на внутрішньому ринку. При цьому, за 10 місяців 2015р. підприємством не реалізовано 300тіс. тон солі фасованої, в зв’язку з втратою великих споживчих ринків.

У вересні 2015р. відбувся перший конкурс на посаду керівника державного підприємства. На голосуванні дев’ять кандидатів, які захищали конкурсні пропозиції, не набрали достатньої кількості голосів щоб стати переможцем конкурсу (http://minagro.gov.ua/uk/node/18417). Жодна пропозиція, запропонована конкурсантами, не містила у собі стратегічного бачення та обґрунтованих перспектив розвитку підприємства. Відтак, не отримала відповідного голосу комісії. 

З 20 листопада конкурс оголошено повторно. Ми чекаємо, що кандидати ретельно вивчать показники роботи підприємств, можливості, ризики та запропонують дійсно робочу стратегію його подальшого розвитку. Також від майбутнього керівника ми очікуємо підтримки курсу приватизації ДП. Інші вимоги та умови участі в конкурсі за посиланням http://minagro.gov.ua/node/19359. Також оголошення про вакансію розміщені на національних сайтах працевлаштування work.ua, rabota.ua, hh.ua. Прийом документів від претендентів триватиме до 20.12.15р.

Для відбору претендентів в Міністерстві працює постійно діюча професійна Конкурсна комісія. До її складу входять представники відомих рекрутингових та консалтингових компаній, а саме: Alexander Hughes, ARTE Business Group, rabota.ua. Таким чином, попереджені можливі корупційні ризики та заангажованість у призначенні керівництва державних підприємств.

Ми запрошуємо до участі в конкурсі всіх, хто має можливість і бажання приєднатися до впровадження реальних змін в країні!

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux