Німеччина надасть технічну допомогу українським аграріям

Опубліковано 22 липня 2015 року, 12:18

Україна та Німеччина готуються до підписання "Протоколу про Наміри по втіленню проектів технічної допомоги в Україні за підтримки Федерального Міністерства продовольства та сільського господарства  ФРН".

Про це йшла мова під час зустрічі заступника Міністра з  питань європейської інтеграції Владислави Рутицької з керівником Німецько-українського агрополітичного діалогу Фолькером Зассе та Ульріхом Мерцем, представником Консалтингової групи ГФА. 

"Проект "Німецько-український агрополітичний діалог" підтримує Україну в  питаннях розвитку сталого сільського господарства, ефективної переробної промисловості та підвищенні міжнародної конкурентоспроможності відповідно до принципів ринкової та регуляторної політики. Українська сторона зацікавлена у продовженні роботи проекту. Важливим етапом, з огляду на євроінтеграційні підходи розвитку українсько-німецьких відносин, буде підготовка та підписання Проекту технічної допомоги та реалізацію його на території України", - сказала заступник Міністра з євроінтеграції. 

Також заступник Міністра підкреслила важливість спільних проектів та їх розвитку в майбутньому.

"Для нас важлива підтримка малих та середніх фермерів. Зокрема, хочу звернути увагу на проект, який має на меті стимулювання українського експорту та стартує восени за підтримки уряду Німеччини. Ми маємо допомогти вітчизняним аграріям у вирішенні тих проблем, з якими вони стикаються під час експорту продукції. Окрім того, для нас важливо, щоб у всіх виробників був максимальний доступ до необхідної інформації відносно умов торгівлі", - підкреслила Владислава Рутицька.

 

Довідково: Проект «Німецько-український агрополітичний діалог» фінансується Федеральним міністерством продовольства та сільського господарства  Федеративної республіки Німеччина з початку 2006 року та з початку 2013 року  впроваджується у співпраці з ТОВ ГФА консалтинг груп як головного уповноваженого, ТОВ ІАК Аграр Консалтинг та Лейбніц-Інститутом аграрного розвитку в країнах трансформаційної економіки як виконавцями Проекту. Бенефеціаром проекту виступає Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux