Мінагрополітики: запрошуємо до участі у конкурсі на посаду директора ДП «Артемсіль»

Опубліковано 17 лютого 2016 року, 14:31

У Мінагрополітики України триває конкурс на посаду директора ДП «Артемсіль».  Конкурс оголошено з 1 лютого 2016 року, і наразі триває прийом документів від претендентів. Він триватиме до 3 березня 2016 року.

Для відбору кандидатів в Мінагрополітики працює постійно діюча професійна Конкурсна комісія. До її складу входять представники відомих рекрутингових та консалтингових компаній, зокрема: Alexander Hughes, ARTE Business Group, rabota.ua. Вимоги та умови участі в конкурсі за посиланням.

«Ми чекаємо на фахових та досвідчених кандидатів, які будуть керуватися в своїй роботі виключно інтересами країни та підприємства – справжніх технократів. Також від майбутнього керівника ми очікуємо підтримки курсу приватизації ДП», - говорить Ірина Гнутова,  член конкурсної комісії, начальник відділу кадрового забезпечення АПК Мінагрополітики.

Ірина Гнутова також повідомила: «Для заохочення керівників виконувати показники стратегії, в цьому році передбачено збільшення рівня заробітної плати майже в 6,5 раз. Ми вважаємо, що такий рівень винагороди відповідає ринковому та є досить привабливим для сильних ТОП-менеджерів».

 «ДП "Артемсіль"  на сьогодні є основним виробником кам’яної кухонної солі в Україні, на його долю припадає 94,6% від загального виробництва солі в країні. У 2015 році підприємством вироблено 2019,6 тис тон солі. Підприємство повністю забезпечує потреби населення та промисловості України і понад 69% виробленої продукції експортує країнам далекого зарубіжжя (Угорщина, Словаччина, Чехія, Румунія, Австрія, Сербія і Чорногорія, Польща) та країнам близького зарубіжжя», - пояснює інший член конкурсної комісії, директор Департаменту з управління держвласністю Мінагрополітики Володимир Кудінов.

Станом на 17 лютого документи подали лише п’ять кандидатів. Оголошення про вакансію розміщені також на національних сайтах працевлаштування work.ua, rabota.ua, hh.ua. «Ми закликаємо бажаючих активніше долучатися до участі в конкурсі. Також ми звертаємося з проханням про допомогу до рекрутингових агентств та веб-порталів щодо поширення інформації про конкурс для потенційних здобувачів. Ми запрошуємо до участі в конкурсі всіх, хто має можливість і бажання приєднатися до впровадження реальних змін в країні!», - наголосила Ірина Гнутова.

Нагадаємо, що конкурс на посаду директора ДП «Артемсіль» відбувається втретє. У вересні 2015 року відбувся перший конкурс, а в листопаді того ж року - повторний другий. В першому конкурсі взяли участь дев’ять кандидатів, у повторному – одинадцять. Жоден з кандидатів, які захищали конкурсні пропозиції, не набрав достатньої кількості голосів для перемоги. Жодна пропозиція, запропонована конкурсантами, не являла собою стратегічного бачення та обґрунтованих перспектив розвитку підприємства, а  відтак, не отримала відповідних голосів комісії. 

Крім  того, раніше Мінагрополітики звернулось до НАБУ та МВС з проханням перевірити та розслідувати інформацію щодо наявності зловживань та правопорушень на ДП «Артемсіль» та відреагувати згідно чинного законодавства. Відповідні листи були підписані Міністром Олексієм Павленком.

Прес-служба Мінагрополітики

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux