Кутовий: Міжнародні форуми – відмінна нагода залучити інвестиції та розширити ринки збуту

Опубліковано 27 квітня 2017 року, 13:44

«Підтримка малих та середніх фермерів – завдання номер один для Мінагрополітики. Сьогодні ми вже реалізовуємо нову автономну програму надання дотацій. Впевнений, що участь аграріїв у міжнародних форумах є однією з можливостей розвинути свій виробничий потенціал, встановити нові ділові контакти.

Участь малих і середніх агропідприємств та фермерів у міжнародних форумах є гарною нагодою встановити нові ділові контакти для залучення інвестицій в свій бізнес та розширити ринки збуту для сільгосптоварів. Про це зазначив Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий під час відкриття Міжнародного форуму «AGROPORT West Lviv-2017» сьогодні, 27 квітня, у Львові.

«Підтримка малих та середніх фермерів – завдання номер один для Мінагрополітики. Сьогодні ми вже реалізовуємо нову автономну програму надання дотацій. Впевнений, що участь аграріїв у міжнародних форумах є однією з можливостей розвинути свій виробничий потенціал, встановити нові ділові контакти. Такі заходи сприяють залученню міжнародних інвестицій, зокрема, як у свій малий бізнес, так і в глобальний агросектор», - зазначив Тарас Кутовий.

Міністр також зауважив, що серед ключових тем роботи Форуму – розвиток органічного виробництва, який є одним із основних пріоритетів у діяльності Мінагрополітики. Наразі вже розроблений «органічний» закон, який підтримав Кабінет Міністрів.

«Органічне виробництво розвивається шаленими темпами, але ми прагнемо, щоб цей процес був більш системним і був значно видиміший як у середині країни, так і поза її межами. Це одна із найдинамічніших галузей агросектору. За 5 років у нас приріст 90%», - відмітив Міністр.

Наприкінці виступу, очільник міністерства побажав усім учасникам форуму результативної та плідної співпраці.

Довідково:

Основна мета Міжнародного форуму «AGROPORT West Lviv-2017» полягає у розвитку потенціалу малих та середніх виробників, а також промоції виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості Західної України.

В рамках форуму на відкритому майданчику та в середині терміналу проходить виставка сільськогосподарської техніки та технологій, тематичних експозицій за основними напрямками: тваринництво, рослинництво, садівництво, органічна продукція та рибне господарство.

Міжнародна виставка та форум проходять 27-29 квітня за підтримки Всесвітньої продовольчої організації, Мінагрополітики, Мінінфраструктури, Мінекономрозвитку, НААН України

Прес-служба Мінагрополітики

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux