Законодавство у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції

Опубліковано 09 січня 2023 року, 12:05

Закон України «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції» 

 

Порядок (детальні правила) органічного виробництва та обігу органічної продукції

 

Порядок сертифікації органічного виробництва та/або обігу органічної продукції

 

Порядок ведення Державного реєстру операторів, що здійснюють виробництво продукції відповідно до вимог законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції, Державного реєстру органів сертифікації у сфері органічного виробництва та обігу органічної продукції, Державного реєстру органічного насіння і садивного матеріалу

 

Порядок ведення Переліку органів іноземної сертифікації

 

Порядок підтвердження спеціальних знань інспектора з органічного виробництва та/або обігу органічноїпродукції у сфері органічного виробництва


Державний логотип для органічної продукції

 

Перелік речовин (інгредієнтів, компонентів), що дозволяється використовувати у процесі органічного виробництва та які дозволені до використання у гранично допустимих кількостях

 

Порядок розгляду апеляцій на рішення органів сертифікації 

 

Форма заявки на внесення до Державного реєстру органів сертифікації у сфері органічного виробництва та обігу органічної продукції

 

Вимоги до матеріально-технічної бази та інших об’єктів інфраструктури, необхідних для виконання функцій із сертифікації органічного виробництва та/або обігу органічної продукції

 

Деякі питання звітності у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції 

 

Критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження органом сертифікації господарської діяльності у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

 

Порядок визначення періодичності здійснення планових заходів державного контролю відповідності діяльності операторів (потужностей) вимогам законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції, які здійснюються Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, та критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від її провадження

 

Методичні рекомендації щодо застосування законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux