"Про затвердження технологічної документації на виробництво виноробної продукції"
МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ
НАКАЗ
28 липня 2017 року Київ № 401
Про затвердження технологічної документації
на виробництво виноробної продукції
Відповідно до статті 5 Закону України «Про виноград та виноградне вино» та пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 року № 1119, Положення про Центральну галузеву дегустаційну комісію виноробної промисловості, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 22 січня 2013 року № 28, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 06 лютого 2013 року за № 221/22753, враховуючи протоколи Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості від 26 квітня 2017 року № 6, від 01 лютого 2017 року № 2 від 31 травня 2017 року № 7 та від 21 червня 2017 року № 9,
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити:
1) технологічні інструкції:
на виробництво спиртів коньячних витриманих від 6 місяців до 3-х років (для міцних напоїв і бренді згідно ТУ У 11.0-004412056-005);
на виробництво спиртів коньячних витриманих від 6 місяців до 3-х років (для міцних напоїв і бренді згідно ТУ У 11.0-34253750-007:2017);
на виробництво спиртів коньячних витриманих від 6 місяців до 3-х років (для міцних напоїв і бренді згідно ТУ У 11.0-00413475-005:2017);
на виробництво напою винного ароматизованого напівсолодкого рожевого «Коктейль винний Грейпфрут»;
на виробництво напою винного ароматизованого напівсолодкого білого «Коктейль винний Мохіто»;
на виробництво напою винного ароматизованого тихого напівсолодкого білого «Яблуко»;
на виробництво напою винного ароматизованого тихого напівсолодкого білого «Манго»;
на виробництво напою винного ароматизованого тихого напівсолодкого червоного «Кавун»;
на виробництво напоїв винних слабоалкогольних ігристих напівсолодких білих з натуральними ароматизаторами – манго, персик, карамболь, виноград мускатний; напівсолодких рожевих з натуральними ароматизаторами – гранат, вишня; напівсолодкого червоного з натуральним ароматизатором полуниця «Наш Київ» (Nash Kyiv, Nash Kiev) лайт (light), еір (air);
на виробництво напою винного слабоалкогольного ігристого напівсолодкого, солодкого білого «Наш Київ» (Nash Kyiv, Nash Kiev) лайт (light), еір (air);
на виробництво напою алкогольного міцного «САЛЮТЕ ВИНОГРАДНА ГОРІЛКА» («SALUTE GRAPE VODKA»);
на виробництво напою алкогольного міцного «САЛЮТЕ ВИНОГРАДНА ГОРІЛКА ЗОЛОТА» («SALUTE GRAPE VODKA GОLD»);
2) зміни до технологічних інструкцій:
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина виноградного ароматизованого червоного «Подих кохання»;
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина виноградного ароматизованого червоного Терпкий поцілунок»;
зміна №1 до технологічної інструкції на виробництво вина виноградного ароматизованого білого «Ласкавий поцілунок»;
зміна №1 до технологічної інструкції на виробництво вина виноградного ароматизованого рожевого «Полуничний рай»;
2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Перший заступник Міністра М. Мартинюк