"Про затвердження технологічної документації на виробництво виноробної продукції"
МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ
НАКАЗ
24 березня 2017 року Київ № 162
Про затвердження технологічної документації
на виробництво виноробної продукції
Відповідно до частини першої статті 5 Закону України "Про виноград та виноградне вино" та пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 року № 1119,
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити:
1) технологічні інструкції:
на виробництво сидру звичайного газованого напівсолодкого білого "Сидр Беррі"/"Cidre Berry";
на виробництво бренді виноградного витриманого "КОБЛЕВО три зірочки";
на виробництво бренді виноградного витриманого "КОБЛЕВО чотири зірочки";
на виробництво бренді виноградного витриманого "КОБЛЕВО п’ять зірочок";
на виробництво сидру оригінального газованого міцного солодкого білого "Пеллерано Спуманте" "Pellerano Spumante";
на виробництво сидру оригінального газованого міцного солодкого білого "Пеллерано Фрізанте" "Pellerano Frizzante";
на виробництво сидру оригінального газованого міцного солодкого білого "ПеллераноДольче" "Pellerano Dolce";
на виробництво сидру газованого звичайного напівсолодкого "ПРИВАТНІ САДИ ЯБЛУЧНИЙ (PRIVATE GARDENS APPLE)";
на виробництво сидру газованого звичайного напівсолодкого "ПРИВАТНІ САДИ З ВИШНЕЮ (PRIVATE GARDENS WITH CHERRY)";
на виробництво сидру газованого звичайного напівсолодкого "ПРИВАТНІ САДИ З ГРЕЙПФРУТОМ (PRIVATE GARDENS WITH GRAPEFRUIT)";
на виробництво сидру газованого звичайного напівсолодкого "ПРИВАТНІ САДИ З ВИНОГРАДОМ (PRIVATE GARDENS WITH GRAPE)";
на виробництво сидру газованого звичайного напівсолодкого "ПРИВАТНІ САДИ З ПОЛУНИЦЕЮ (PRIVATE GARDENS WITH STRAWBERRIES)";
на виробництво напою плодово-ягідного збродженого рожевого "ВИШИВАНКА ПОРІЧКА" "EMBROIDERY RED CURRANT";
на виробництво напою плодово-ягідного збродженого рожевого "ВИШИВАНКА ВИШНЯ" "EMBROIDERY СHERRY";
на виробництво напою плодово-ягідного збродженого рожевого "ВИШИВАНКА ОБЛІПИХА" "EMBROIDERY BUCKTHORN";
на виробництво напою плодово-ягідного збродженого рожевого "ВИШИВАНКА ЖУРАВЛИНА" "EMBROIDERY CRANBERRIES";
2) технічні умови:
ТУ У 11.0-35701964-004:2017 "Напої плодово-ягідні зброджені. Технічні умови";
3) зміни до технологічних інструкцій:
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого червоного "Каберне. Парижанка";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого білого "Шардоне. Парижанка";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Мускатне. Парижанка";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Мускатне. Парижанка";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, рожевого, червоного "Парижанка";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого білого "Шардоне Інкерман" ("Chardonnay Inkerman");
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого білого "Чорноморська Перлина";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого білого "Шардоне Качинське";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого червоного "Мерло Качинське";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого червоного "Сапераві Інкерман" ("Saperavi INKERMAN");
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого червоного "Каберне Інкерман" ("Cabernet INKERMAN");
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого червоного "Рубін Херсонеса";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сортового сухого червоного "Мерло-Каберне";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Рислінг Інкерман" ("Riesling INKERMAN");
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, рожевого, червоного "Інкерман";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого червоного "Шато Руж";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого червоного "Кримська Рив’єра";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого білого "Шато Блан";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого білого "Кримська Рив’єра";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Легенда Інкерману";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Мускатне Качинське";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Буссо";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого "Буссо";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, червоного "Південна Рив’єра";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Древній Херсонес";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Пінно Гран";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного міцного спеціального типу портвейн білий, червоний "Алькадар".
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного десертного солодкого білого, червоного "Південний вечір";
зміна № 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного кріпленого десертного солодкого червоного "Бастардо Таврійський";
зміна № 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного кріпленого десертного солодкого червоного "Чорний Чаклун";
зміна № 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного кріпленого міцного рожевого "Олешківський Січ";
зміна № 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного кріпленого міцного червоного "Старі Олешки";
зміна № 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного кріпленого міцного рожевого "Таємниця Пісків";
зміна № 2 до технологічної інструкції на виробництво вина столового напівсухого, напівсолодкого червоного "Козацька велич";
зміна № 2 до технологічної інструкції на виробництво вина столового сухого червоного "Чорна Королева";
зміна № 2 до технологічної інструкції на виробництво вина столового напівсухого, напівсолодкого червоного "Чорна Королева";
зміна № 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого рожевого "Лідія Олешківська";
зміна № 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого червоного "Кадарка Таврійська";
зміна № 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого червоного "Чорний Чаклун";
зміна № 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого білого "Тамянка Таврійська";
зміна № 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого білого "Обручальне";
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво бренді виноградного марочного "Болград імпульс" (Brandy "Bolgrad impulse");
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво бренді виноградного марочного "Болград роял" (Brandy "Bolgrad royal");
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво бренді виноградного марочного "Болград історія" (Brandy "Bolgrad histori");
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво бренді виноградного ординарного "Болград Делюкс" (Brandy "Bolgrad DELUXE");
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво бренді виноградного витриманого "Болград V.S." (Brandy "Bolgrad V.S.");
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво бренді виноградного витриманого "Болград V.S.О.Р." (Brandy "Bolgrad V.S.О.Р.");
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво бренді виноградного витриманого "Болград V.V.S.О.Р." (Brandy "Bolgrad V.V.S.О.Р.");
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво бренді виноградного ординарного "Потьомкін Таврійський" Делюкс (Brandy "Потьомкін Таврійський" de Luxe);
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво бренді виноградного витриманого "Потьомкін Таврійський" V.S. (Brandy «Потьомкін Таврійський» V.S.);
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво бренді виноградного витриманого "Потьомкін Таврійський" Резерв (Brandy "Потьомкін Таврійський" Reserve );
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво бренді виноградного витриманого "Потьомкін Таврійський" Гранд Резерв (Brandy "Потьомкін Таврійський" Grande Reserve );
зміна №1 до технологічної інструкції на виробництво вин ігристих;
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво напою алкогольного "Грапа виноградна. Горілка виноградна. "Фаворит";
зміна № 3 до технологічної інструкції на виробництво коньяку України ординарного "три зірочки" "Потьомкін Таврійський";
зміна № 3 до технологічної інструкції на виробництво коньяку України ординарного "чотири зірочки" "Потьомкін Таврійський";
зміна № 3 до технологічної інструкції на виробництво коньяку України ординарного "п’ять зірочок" "Потьомкін Таврійський";
зміна № 4 до технологічної інструкції на виробництво та розлив коньяків України;
зміна № 4 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Евіта";
зміна № 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Донна";
зміна № 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Марготт";
зміна № 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Долорес";
зміна № 1 до технологічної на виробництво сидру звичайного газованого напівсолодкого білого "СІБЕР КВІТИ БУЗИНИ" ("CIBER ELDERBERRY FLOWERS");
зміна № 1 до технологічної на виробництво сидру звичайного газованого напівсолодкого "СІБЕР" (CIBER);
зміна № 1 до технологічної на виробництво сидру звичайного газованого напівсолодкого "Сібер журавлина" ("Ciber Сranberry");
зміна № 1 до технологічної інструкції на виробництво сидрів газованих "ПРИВАТНІ САДИ";
4) зміни до технічних умов:
зміна № 2 до технічних умов ТУ У 11.0-39921574-001:2016;
зміна № 1 до технічних умов ТУ У 11.0-00413558-002:2012 "БРЕНДІ ВИНОГРАДНІ ОРДИНАРНІ, ВИТРИМАНІ І МАРОЧНІ";
зміна № 2 до технічних умов ТУ У 15.9-00413558-001:2011 "Напій алкогольний "Грапа виноградна. Горілка виноградна";
зміна № 1 до технічних умов ТУ У 11.0-37969530-001:2015 "БРЕНДІ ВИНОГРАДНІ";
2. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра М. Мартинюка.
Заступник Міністра
з питань європейської інтеграції О. Трофімцева