Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 29 вересня 2016 № 356

"Про затвердження технологічної документації на виробництво виноробної продукції"

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

 

 

НАКАЗ

    

29 вересня 2016 року                                                                              Київ                                                                                                          № 356

 

Про затвердження технологічної документації

на виробництво виноробної продукції

 

Відповідно до частини першої статті 5 Закону України "Про виноград та виноградне вино" та пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 року № 1119,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити:

1) технологічні інструкції:

на виробництво вина ординарного столового сухого білого "Грузинська історія";

на виробництво вина ординарного столового напівсухого, напівсолодкого червоного "Болград Бастардо" ("Bolgrad Bastardo);

на виробництво вина виноградного ароматизованого десертного червоного "СЛИВА ЧЕРВОНА" ("PRUNE NOIRE");

на виробництво вина виноградного ароматизованого десертного білого "СЛИВА БІЛА" ("PRUNE BLANCHE");

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "Совіньйон БЛАН ТАЇРОВСЬКИЙ";

на виробництво вина ординарного кріпленого десертного солодкого червоного "КЮРДАМИР ТАЇРОВСЬКИЙ";

на виробництво вермуту лікерного білого "ФРАТЕЛЛІ МОХІТО" ("FRATELLI MOJITO");

на виробництво вермуту лікерного рожевого "ФРАТЕЛЛІ РОЗАТО" ("FRATELLI ROSATO") ;

на виробництво вермуту лікерного білого "ФРАТЕЛЛІ ЛІМОНЧЕЛЛО" ("FRATELLI LIMONCELLO");

на виробництво вермуту лікерного червоного "ФРАТЕЛЛІ АМАРЕТТО" ("FRATELLI AMARETTO");

на виробництво вермуту десертного рожевого "ФРАТЕЛЛІ РОЗАТО"  ("FRATELLI ROSATO");

на виробництво вина ординарного кріпленого десертного солодкого червоного "ФРАТЕЛЛІ ДЕСЕРТ" ("FRATELLI DESSERT");

на виробництво вина ординарного кріпленого десертного солодкого рожевого "ФРАТЕЛЛІ ДЕСЕРТ" ("FRATELLI DESSERT");

на виробництво сидру міцного солодкого газованого білого "РЕЙВ АП" ("RAVE UP");

на виробництво напою алкогольного лікерного "П’ЯНА ВИШНЯ";

на виробництво напою алкогольного лікерного "НЕЗРІВНЯННА ПРИКАРПАТСЬКА ГОРОБИНА";

на виробництво напою алкогольного лікерного "БУЗИНОВИЙ ЗОЛОТИСТИЙ";

на виробництво напою алкогольного лікерного "П’ЯНА ВИШНЯ";

на виробництво бренді плодового ординарного "КАЛЬВАДОС ПРИКАРПАТСЬКИЙ ГРУШЕВИЙ";

на виробництво спиртів коньячних витриманих від 6 місяців до 1 року;

на виробництво вина ординарного столового мускатного напівсолодкого білого "Ді Маре" ("Di Mare");

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Ді Маре" ("Di Mare");

на виробництво вина ординарного столового сухого червоного "Ді Маре" ("Di Mare");

на виробництво вина ординарного столового сухого білого "Ді Маре" ("Di Mare");

на виробництво вина ігристого мускатного напівсолодкого, солодкого білого "Одеса" ("Одесса", "Odessa");

на виробництво вина ігристого брют, сухого, напівсухого, напівсолодкого, солодкого білого "Одеса" ("Одесса", "Odessa");

на виробництво вина марочного столового сухого сортового червоного "Каберне Качинське";

на виробництво вина марочного столового сухого сортового білого "Перлина Інкерману";

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Каберне Фран Шабо";

на виробництво вина ординарного столового сухого червоного "Каберне Фран – Мерло Шабо";

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "Совіньйон Блан Шабо";

2) зміни до технологічних інструкцій:

№3 до технологічної інструкції на виробництво шампанського України напівсолодкого "Кришталеве";

№2 до технологічної інструкції по виробництву вина ординарного столового напівсолодкого білого "Мускат південний";

№2 до технологічної інструкції по виробництву вина ординарного кріпленого спеціального типу десертного солодкого червоного "Кагор український "Коблево";

№2 до технологічної інструкції по виробництву вина ігристого брют, напівсолодкого рожевого "Маренго";

№1 до технологічної інструкції на виробництво вермуту десертного білого "ЛЯ РІЧЧІ Б’ЯНКО (LA’ RICCI BIANKO)";

№1 до технологічної інструкції на виробництво вермуту десертного червоного "ЛЯ РІЧЧІ РОССО (LA’ RICCI  ROSSO)":

№2 до технологічної інструкції на виробництво напою слабоалкогольного виноградного винного червоного "Сангрія Россо" ("Sangria Rosso");

№2 до технологічної інструкції на виробництво напою слабоалкогольного виноградного винного білого "Сангрія Б’янко" ("Sangria Bianco");

№2 до технологічної інструкції на виробництво напою слабоалкогольного виноградного винного червоного "Глінтвейн високогірний";

3) зміну №8 до технічних умов "Вино ігристе витримане".

2. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра М. Мартинюка.

  

 

Міністр                                                                                                                                                                                                       Т. Кутовий



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux