Держпродспоживслужба та представники Єврокомісії продовжують обговорення форми сертифікатів на ряд харчових продуктів

Опубліковано 21 грудня 2017 року, 10:53

Участь у зустрічі взяли Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, Перший заступник Голови Держпродспоживслужби Андрій Жук, начальник Управління міжнародного співробітництва Держпродспоживслужби Ольга Шевченко, заступник Директора Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарії Держпродспоживслужби Артем Саєнко, заступник директора департаменту – начальник Управління безпечності харчових продуктів та кормів Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Ольга Семенчук

20 грудня відбулася відеоконференція керівництва Держпродспоживслужби з представниками Європейської Комісії з метою обговорення поточного стану співробітництва із гармонізації українського законодавства до норм ЄС.

Участь у зустрічі взяли Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, Перший заступник Голови Держпродспоживслужби Андрій Жук, начальник Управління міжнародного співробітництва Держпродспоживслужби Ольга Шевченко, заступник Директора Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарії Держпродспоживслужби Артем Саєнко, заступник директора департаменту – начальник Управління безпечності харчових продуктів та кормів Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Ольга Семенчук та заступник директора Департаменту - начальник відділу аналізу та прогнозування розвитку тваринництва Мінагрополітики Володимир Пищолка.

Під час відеоконференції учасники обговорили взаємну торгівлю та наближення українського законодавства в частині СФЗ до норм ЄС, зокрема, українська сторона порушувала питання щодо доступу насіння і яловичини з України на ринок ЄС. Присутні продовжили тему попередньої зустрічі із аналогічної теми щодо форм сертифікатів на ряд харчових продуктів, зокрема, тваринного походження. Також були проаналізовані терміни гармонізації українського законодавства до норм ЄС в частині вимог до ряду харчових продуктів. 

За інформацією Держпродспоживслужби

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux