Україна та Японія будуть налагоджувати співробітництво щодо розвитку інвестиційних проектів та покращення якості продукції

Опубліковано 26 травня 2016 року, 09:05

На початку зустрічі Міністр наголосив, що Японія є дійсно країною з великими можливостями. "Хотілось би тільки продовжувати взаємовідносини. Ми працюємо над тим, щоб мати торгового представника в Україні, який буде представляти інтереси таких корпорацій як ваша. Адже мені здається, що та взаємодія та допомога, яка існує між нашими країнами, має суттєво відобразитися на тих подальших комерційних успіхах та результатах.

Україна та Японія будуть продовжувати співпрацювати в аграрній сфері щодо розвитку інвестиційних проектів та налагодження партнерських відносини. Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий під час зустрічі з представниками японської компанії "Марубені". 

На початку зустрічі Міністр наголосив, що Японія є дійсно країною з великими можливостями. "Хотілось би тільки продовжувати взаємовідносини. Ми працюємо над тим, щоб мати торгового представника в Україні, який буде представляти інтереси таких корпорацій як ваша. Адже мені здається, що та взаємодія та допомога, яка існує між нашими країнами, має суттєво відобразитися на тих подальших комерційних успіхах та результатах. Я б дуже хотів, щоб у нас існували не просто бізнес-процеси, а фундаментальні проекти", - наголосив Тарас Кутовий. Міністр пояснив, що в Україну більшість інвестицій надходить у сільське господарство. "Ми сподіваємось, що в найближчий час якісні продукти будуть запущені і з японської сторони. Адже ваша компанія як трейдер мені відома. У вас хороший менеджер у країні і, звичайно, логістика тільки додасть вам подальшої можливості для розвитку", - сказав Тарас Кутовий.

Зі свого боку представники японської компанії повідомили, що компанія "Марубені" є першою компанією, яка намагається відновити постачання сухих молочних продуктів: "Ми намагаємось довести нашим японським колегам, що в Україні існують компанії, які готові випускати якісні продукти. Також українська курятина може бути конкурентноспроможною на японському ринку. В Японії існує дефіцит вершкового масла, і українські компанії зацікавлені у налагодженні постачань цієї продукції". Міністр повідомив, що на міждержавному рівні ці питання будуть обговорені. "Під час зустрічі з Послом Японії Сумі Шігекі ми запропонували японській стороні долучитися до програми підтримки малих фермерів і зорієнтувати їх на органічне виробництво", - зауважив Міністр.

Підсумовуючи, Тарас Кутовий повідомив, що Японія є важливою країною щодо стандартів якості продукції. "Якщо Україна за стандартами якості буде працювати з Японією то з усім світом ми будемо працювати взагалі без проблем. Я особисто зацікавлений, щоб японські стандарти якості тестувалися через виробничі можливості в Україні", - пояснив очільник відомства. 

 

Прес-служба Мінагрополітики

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux