Конкурсна комісія відібрала 27 кандидатів на посаду директора «Укрспирту»

Опубліковано 04 березня 2015 року, 12:39

Члени комісії, до складу якої входять представники відомої аудиторської компанії «Deloitte», потужних рекрутингових та консалтингових компаній таких як "Pedersen & Partners", HRM, «Jansen Capital Management». Коміссія розглянула пакети документів, які протягом місяця надали 28 кандидатів.

3 березня відбулося засідання конкурсної комісії по відбору кандидатів на заміщення посади директора Державного підприємства спиртової та горілчаної промисловості «Укрспирт». Засідання пройшло під головуванням Першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України, голови конкурсної комісії Ярослава Краснопольського. 

Члени комісії, до складу якої входять представники відомої аудиторської компанії «Deloitte», потужних рекрутингових та консалтингових компаній таких як "Pedersen & Partners", HRM, «Jansen Capital Management». Коміссія розглянула пакети документів, які протягом місяця надали 28 кандидатів. Пакети документів містили: належним чином завірені копії паспорту, документи про вищу освіту, витяг з трудової книжки, відомості про досягнення на керівній посаді, заповнений аркуш обліку кадрів, довідка про стан здоров’я, довідка про відсутність судимості.

За результатами розгляду члени комісії прийняли рішення відмовити одному кандидату, який не зміг підтвердити наявність вищої освіти. Ще п’ятеро кандидатів надали неповні пакети документів. Члені комісії вирішили допустити їх до наступного етапу за умови своєчасного надання відсутніх документів.

На наступному засіданні комісії будуть вивчені надані пакети документів по суті. «Ми будемо дивитися, чи відповідає претендент вимогам. Мова про галузеву освіту, досвід роботи, у тому числі в сфері управління. Враховуючи масштаби державного підприємства «Укрспирт» та його сучасний стан, наші претенденти мають бути ефективними кризовими менеджерами, які здатні правильно вибудувати стратегію розвитку компанії, чітко бачити перспективу», — повідомив Ярослав Краснопольський.

На засіданні конкурсної комісії були присутні представники ЗМІ та громадськості. Планується, що фінальний етап конкурсного відбору відбудеться у квітні.

 

Прес-служба Мінагрополітики

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux